Ispovesti

SUPRUG JOJ JE PREMINUO TOKOM ODNOSA SA LJUBAVNICOM, a ono što je njegova udovica uradila šokiralo je sve koji su došli da ga isprate!

Sin prevarene žene izneo je u medije detalje o surovom odnosu preminulog čoveka prema porodici kako bi bio sa znatno mlađom devojkom.

25.10.2022 17:01

SUPRUG JOJ JE PREMINUO TOKOM ODNOSA SA LJUBAVNICOM, a ono što je njegova udovica uradila šokiralo je sve koji su došli da ga isprate!
Foto: Shutterstock

Žena koja je odlučila da svoju potresnu životnu priču podeli sa medijima, ali da ipak ostane anonimna, suočila se sa smrću supruga na najbizarniji mogući način. Naime, njoj su javili da je on preminuo usled otkazivanja srca koje ga je izdalo tokom seksualnog odnosa sa ljubavnicom. Budući da nije više bilo ni situacije ni vremena za osvetu, udovica ipak nije odustala od namere da čitavom svetu pokaže koliko ju je njen pokojni partner povredio. Ona se vodila mišlju "Pamti pa vrati", a tom logikom je rešila da osvetu servira hladnu, u bukvalnom smislu reči.

Kada je saopštila porodici preminulog šta će pisati na njegovoj nadgrobnoj ploči, bili su šokirani. Molili su je da promeni mišljenje, međutim žena je bila dosledna u sprovođenju misli u delo. Rodbina je pokušala bar da pokojnikovog sina privoli da utiče na majku, ali i on je bio na njenoj strani.

pexels.com

Nesrećna žena je nakon smrti supruga bila neutešna 

- Moj otac je godinama varao mamu sa koleginicom sa posla. On je rešio da se razvede od mame i da ostavi sve nas kako bi se preselio na drugi kraj zemlje i otpočeo novi život sa novom porodicom. Ponašao se ne samo kao da mama nikada nije postojala, nego ni svi mi. Njegovo ponašanje je bilo šokantno - istakao je sin preminulog.

Momak ističe da se njegov otac posvađao sa svima zbog ljubavnice i da je napustio kuću.

- Mama je bila šokirana kada joj je zatražio razvod posle toliko godina. Rekao joj je da ga ni deca ne interesuju pošto ima mladu partnerku sa kojom želi da ima novu decu. Shvatili smo svi da se zaljubio, ali on je totalno pošašavio. Davao nam je rokove kada treba da se iselimo iz kuće da bi je prodao i kupio nov dom po merama njegove mlade ljubavnice - otkrio je taj očajni mladić za medije.

Sudbina, pak, nije bila na strani tog čoveka koji se odrekao, ne samo supruge, već i troje dece kako bi ispunjavao prohteve svoje devojke.

- Tata se uveliko iselio iz stana i rekao je da će podneti papire za razvod, koje, srećom, još nije stigao da pribavi. Onda su pre nekoliko dana javili mojoj mami da je preminuo usled srčanog udara i to tokom seksa sa ljubavnicom. Kuća je ostala mami i nama. Majku podržavam u odluci da napiše na tatinoj nadgrobnoj ploči šta god smatra da treba - zaključuje mladić.

Čovek je sahranjen uz veliki broj članova familije i prijatelja. Na nadgrobnoj ploči pisalo je sledeće:

- Ovde počiva naš voljeni sin, muž, otac i preljubnik - 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)