Brak i veze

NIKADA NE GLEDAJTE INSTAGRAM SVOG PARTNERA! Evo i zašto

Kada nas uhvate leptirići u stomaku, želeli bismo da odmah i sada o našem dragom saznamo sve, ali koliko je pametno "uhođenje" po društvenim mrežama?

18.03.2022 10:10

NIKADA NE GLEDAJTE INSTAGRAM SVOG PARTNERA! Evo i zašto
Pixabay.com

Iako u današnje vreme jeste malo čudno ukoliko vaš potencijalni partner nema društvene mreže poput recimo Instagrama, verujte da ste u prednosti, jer ste uskraćene za sve njegove objave i takozvane "storije".

Eksperti za ljubav i zabavljanja nas savetuju da nikada ne gledamo instagram priče, sve dok zaista ne počnemo da se zabavljamo, inače će nas to u bukvalnom smislu reči uništiti u startu.

Romansa će pući i pre početka

Pixabay

Devojka u šoku od Instastorija

- Vaša slatka romansa neće ni početi, a već će se završiti - savetuju nas stručnjaci.

Ženski mozak je sklon da stvari rezonuje i shvata onako kako to njemu najviše odgovara. Ukoliko vidite vašu simpatiju na instagram priči u zagrljaju sa lepom devojkom, nećete ni uzeti u obzir da mu je to možda sestra, rođaka, komšinica, ili prijateljica, jer da, i njima je baš kao i nama dopušteno da imaju prijateljice. Nama će se već upaliti ne žuta, već crvena lampica nad glavom, i pomislićemo da mu je to siguruno bivša, sadašnja, ili buduća devojka. Već tada od naše veze nikada neće ni biti ništa.

Ukoliko pak objavi selfi, pogotovo na "storiju" koji je vidljiv svega 24 sata, pitaćemo se kome je taj osmeh upućen, da li baš nama, ili možda onoj plavuši sa kojom je objavio fotku pre par dana? Taj crv sumnje će nas izjedati sve dok "ne puknemo" i definitivno ga blokiramo na mrežama, jer zašto da uplovimo u neku lepu i novu romansu, kada je najjednostavnije da se međusobno blokiramo dok kujemo samo nama znane teorije zavere u svojim glavama.

Kome li je upućena pesma na "storiju"?

pinterest

Njegov "stori" razlog je nesanice

Ne daj bože da nam naš "dragi" objavi pesmu na instagram priči. Ne razmišljamo uopšte da li je možda to njegova omiljena pesma. Priznaćete da i svi mi imamo pesme koje volimo a koje nas nužno ne asociraju na neku osobu. Ne, kada čujemo pesmu, razmišljaćemo kome li je namenjena, da li nama, možda onoj plavuši od pre tačno 3 dana i 5 sati, ili nekoj trećoj?!

Muškarci su pak vrlo jednostavna bića, oni ne razmatraju na 1001 način stvari kao mi, i vrlo su praktični u svemu.

Jednostavno ga ne pratite na Instagramu

Pixabay.com

Ne pratite partnera na mrežama!

- Da ne biste dolazile do negativnih misli koje bi u startu izazivale ljubomoru, ili bilo koje drugo neželjeno stanje, naš savet je da ne gledate instagram "storije" sve dok ne uđete u vezu sa nekim, a ni tad ukoliko je moguće. Poštedite prvenstveno sebe, a i vašeg partnera, opustite se i uživajte - savet je Aleksandre Milenković, psihologa iz Beograda.

Sa njenim predlogom složila se i Slavica kojoj je to što nije imala svog dečka na instagramu, spasilo vezu.
- To što nisam imala njega na instagramu toliko je pomoglo mojoj nesigurnosti. Uz to omogućavate da stvarna povezanost emocija raste bez ljubomore, iritacije i ludila koje uništavaju sve u startu - naglašava Slavica Jovanović (23) iz Beograda.

Kada se odlučite da sa svojim partnerom delite život i društvene mreže, razmislite i tada dva puta koliko je to pametno.
 

Komentari (0)