Moda

SA SVOJIH 58 GODINA OKRENULA IM JE ZADNJICU I SVI SU POPADALI: Uska haljina i najslavniji dekolte Holivuda - pun pogodak

Şalma Hajek je bila i ostala najvatrenija glumica Holivuda.

10.09.2024 12:28

SA SVOJIH 58 GODINA OKRENULA IM JE ZADNJICU I SVI SU POPADALI: Uska haljina i najslavniji dekolte Holivuda - pun pogodak
Credit: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Salma Hajek oduševila je u blistavoj crnoj haljini dok je u ponedeljak prisustvovala godišnjoj večeri Caring For Women zajedno sa svojim suprugom, generalnim direktorom Fransoa-Anrijem Pinoom.

Ovo je treća godišnja svečana večera koju organizuje Kering, luksuzna modna grupa na čijem je čelu Fransoa-Anri, dok je Salma ko-domaćin. Pored njih, događaj su vodili i Kim Kardašijan i PriJanka Čopra, među mnogim drugim zvezdama, u The Poolu u Njujorku.

Credit: Steven Bergman/AFF-USA.COM / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Salma Hajek došla i izdominirala

Salma (58) i Fransoa-Anri (62) izgledali su izuzetno zaljubljeno dok su se držali za ruke pri dolasku na događaj. Glumica iz filma "Od sumraka do zore" (From Dusk Till Dawn) privukla je pažnju u goloj haljini bez bretela, sa crnim, svetlucavim slojem na vrhu. Upotpunila je izgled šikom podignutom kosom, smelom crvenom usnom i upečatljivom srebrnom ogrlicom sa polumesecima.

Kada se okrenula kako bi fotografi zabeležili haljinu i nakit sa svih strana - mnogi su ostali bez daha. 

Credit: Steven Bergman/AFF-USA.COM / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Okrenula sei svima je zastao dah

Par je stigao sa isprepletenim rukama i blistavim osmesima. Venčali su se 2009. godine, a nedavno su se našli na listi najbogatijih The Sunday Timesa za 2024. godinu sa neto vrednošću od oko 7,7 milijardi dolara, što je pad u odnosu na prošlu godinu kada su imali 10,1 milijardu dolara i zauzeli 21. mesto.

Fransoa-Anri je predsednik i izvršni direktor Keringa od 2005. godine, dok je Salmina lična neto vrednost procenjena na preko 125 miliona dolara zahvaljujući uspešnoj filmskoj karijeri i uspešnoj modnoj karijeri.

Njihova ljubavna priča počela je 2006. godine kada su se upoznali na svečanosti u Veneciji. Brzo su se zaljubili, verili sledeće godine i venčali 2009. godine. U septembru 2007. dočekali su ćerku Valentinu, a venčanje je usledilo na Dan zaljubljenih, dok je raskošno drugo venčanje bilo u Veneciji u aprilu.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)