Moda

SLOBODA POKAZALA KAKO BI DEVOJKA OD STILA TREBALO DA SE OBUČE NA JESEN: Savršena kombinacija čak i za kišne dane! (FOTO)

Lepa glumica još jednom je svima zadala domaći zadatak.

08.10.2024 19:50

SLOBODA POKAZALA KAKO BI DEVOJKA OD STILA TREBALO DA SE OBUČE NA JESEN: Savršena kombinacija čak i za kišne dane! (FOTO)
ATAImages

Glumica Sloboda Mićalović (43) jedna je od najomiljenijih srpskih glumica. Vole je mladi i stari, čak i deca, a gde god se pojavi pleni ne samo fizičkom lepotom već i harizmom. Lepotica bez mane, kako je zovu njeni fanovi i zvanično je proglašena za najlepšu prirodnu glumicu na svetu, pa ne čudi što svi u nju gledaju gde god se pojavi, čak i kada je zakopčana do grla.

Sloboda je poznata i po istančanom ukusu za modu i autentičnom stilu. Ona se nikada ne šminka previše, dok kosu obično samo isfenira ili podigne u punđu. Odevne kombinacije koje najčešće nosi na crvenom tepihu i privatno su one u crnoj boji, a upravo zato je haljina koju je nedavno ponela pobrala gomilu simpatiju, budući da je bila u roze boji. 

Glumica je uslikana dok trči, pa ni fotografija nije precizna, ali primetno je da Boba na njoj izgleda kao na naslovnici svetskog magazina. Duga čipkana haljina u puder roze boji odmah se istakla u prvi plan. Uz ovu boju Sloboda je uklopila braon kaubojske čizme i ponela u istoj boji tanani pojas. 

 

 

U trku je zadigla donji lepršavi deo haljine, dok je primetno da ima veoma malo šminke i to u vidu rumenila, tena i sjaja za usne, koji su samo istakli njenu lepotu. Kosu je ponovo pustila da joj pada niz leđa, dok ni njen magijski osmeh nije izostao.

Fotografija je za svega nekoliko sati dobila blizu 6.000 sviđanja, a usledila je salva pohvala kako za najlepšu domaću glumicu, tako i za njen nepogrešiv modni stil.

- Ljubavi, divna ti je ova fotka - poručila joj je prijateljica.

- Koliko si lepa.

- Pa, neverovatno! Slika govori više od hiljadu reči!

- Boginja lepote.

- Jao, kao devojčica.

- "Devojka sa čardaš nogama."

- Odri Hepbern! Uvek naša Boba kao glumica epohe.

- Mala Boba i dalje živi u njoj.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)