Moda

TAMARA VUČIĆ PROMENILA ČAK 3 ODEVNE KOMBINACIJE U KIJEVU: U beloj haljini uz pink tašnu i cipele UKRALA ŠOU! (VIDEO)

Bila je poput filmske zvezde.

17.09.2024 19:45

TAMARA VUČIĆ PROMENILA ČAK 3 ODEVNE KOMBINACIJE U KIJEVU: U beloj haljini uz pink tašnu i cipele UKRALA ŠOU! (VIDEO)
Tanjug/MARKO DjOKOVIC

Tamara Vučić prisustvovala je Četvrtom samitu prvih dama i gospode u Kijevu, a za tu priliku obukla je haljinu dostojnu kraljevskog dvora. Kreacija ne samo da je bila u tzv. kraljevsko plavoj boji, već je pravo čudo što je do sada nisu ponele neke od članica kraljevske porodice. 

Ipak pre, sada već čuvene karljevsko-plave haljine, naša prva dama pojavila se u Kijevu u još dve odevne kombinacije koje su takođe bile veoma zapažene. Naime, Tamara je objavila video koji je objedinio sva njena dešavanja tokom Samita. 

Na početku se moglo videti da je došla u Kijev i izašla iz voza u prelepom kompletu u vidu sakoa i pantalona koji su bili u tamnijesivoj boji visokog sjaja. Sako je bio duži i blago ustručenog kroja, dok su nogavice bile zvonste, a ispod njih ponela je crne cipele, dok je i ispod sakoa usledila crna majica. Za ovu priliku dugu kosu pustila je da u talasima pada.

U toku dana je ponela prvo belu haljinu koa joj je savršeno stajala. Kreacija deluje kao da je od svile ili satena budući da je bela boja prilično "sijala". Model je bio zatvoren u predelu grudi, imao je kratke rukave i tri mašnice našivene preko dekoltea. Haljina je dosezala dužinu do ispod kolena, a od struka se blago širila u A-kroj. 

Tamara je ponela i unikatan beli rajf koji je imao specifičan izgled i pomalo podsećao na tijaru. On joj je zadigao kosu dok su joj lokne padale duž ramena. Ovom prilikom šminka je bila nešto jača, nego uz plavu haljinu, dok je uz belu bio neizostavan i crveni karmin. Posebnu pažnju privukle su njene pink salonke, kao i neobična tašnica u belo-pink boji. Sve kombinacije učinile su da naša prva dama zablista na Samitu i predstavi nas u svetu kako i dolikuje.

- Učešće na Samitu prvih dama i gospode u Kijevu u 75 sekundi. Da biste danas stigli do Kijeva neophodno je da promenite tri prevozna sredstva: avion, auto i 11 sati putovanja vozom - istakla je ona u objavi, koja je naišla na salvu pohvala.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)