Moda

JELENA KARLEUŠA DAN POSLE RAZVODA PROŠETALA ČIZME OD 1.700 EVRA: Žena grmi - samo ona može ovako da ih iznese! (FOTO)

Njen stajling je uvek u prvom planu, kopiraju je i svetske zvezde.

17.09.2024 16:26

JELENA KARLEUŠA DAN POSLE RAZVODA PROŠETALA ČIZME OD 1.700 EVRA: Žena grmi - samo ona može ovako da ih iznese! (FOTO)
ATA images

Pevačica Jelena Karleuša ponovo je dokazala da je modna ikona o kojoj se redovno priča. Iako se tek razvela od Duška Tošića, to je nije sprečilo da aktivno gostuje na televizijama i da nastavi nastupe još aktivnijim tempom. 

Poslednja objava na njenom Instagram nalogu koji broji čak 2,4 miliona pratilaca izazvala je dosta pažnje. Naime, nepuna 24 sata od zvaničnog razvoda Karleuša je uslikana kako pozira paparacima na ulici, dok je izgledala nikad bolje. 

Poznato je da ona ovako inače izlazi iz kuće, pa bebiroze kompletić koji je uparila uz papreno skupe Balenciaga čizme iste nijanse nije ništa neobično za nju. U susret nešto hladnijim danima ponela je roze rolku dugih rukava, koju je uklopila uz minijaturni šorts identične nijanse. 

Akcenat je bio na čizmamam brenda Balenciaga koje su u pink boji, dosežu do kolena, a ikao izgledaju kao da su ravne, zapravo imaju veoma tananu štiklu, dok je njihova cena daleko od "tanane". Čizme su privukle pažnju modnih kritičara i publike, a u pitanju je kolekcija za jesen/zimu 2024. godine, čija cena iznosi 1.690 evra. Jelena je uz njih ponela i mrežaste čarape, dok je uz Barbi stajling ponela i Barbi frizuru u vidu platinaste kose na paž sa šnalicama.

- Ma samo neka benga - poručila je Karleuša u opisu snimka.

Objava je u danu dobila više od 40.000 sviđanja.

- Samo Jelena može ovakve čizme da iznese.

- U licu Barbi, u srcu ratnik!

- Heroina!

- Mama svih Barbika!

- Pratim JK i želim samo reći da i nama jakim ženama treba neko ko će nas zagrliti i reći da će biti sve u redu, jer koliko god mi vodile bitku same protiv svih, čak i nama treba neko ko će biti jači od nas.

- Kakve čizme, molim ime brenda, želim ih odmah!

- Kraljica Univeruma!

printscreen-Balenciaga

Balenciaga čizme 1690 evra

BONUS VIDEO:

Komentari (0)