Moda

AKO STE MISLILI DA GEORGINA RODRIGEZ NOSI VRELI ŠORTSIĆ - NISTE VIDELI ANU KOKIĆ: Kombinezon od kog zastaje dah! (FOTO)

Žena je bomba!

10.09.2024 22:00

AKO STE MISLILI DA GEORGINA RODRIGEZ NOSI VRELI ŠORTSIĆ - NISTE VIDELI ANU KOKIĆ: Kombinezon od kog zastaje dah! (FOTO)
instagram-printscreen-anakokicmusic

Pevačica Ana Kokić (41), osim impozantnog glasa, ima i brojne druge talente - od plesa do glume. Još u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato" navikli smo na njene brojne transformacije, a izgleda da joj svaka odlično pristaje. Javnost budno prati svaki njen korak, budući da od razvoda od bivšeg vaterpoliste Nikole Rađena nije viđena u društvu drugog muškarca. Mnogi se pitaju kako je to moguće budući da s godinama izgleda sve bolje.

Za njen nastup se uvek traži karta više, a nije ni čudo budući da je atmosfera na najvišem nivou, a Ana važi za jedan od najboljih vokala u zemlji. Ovog puta ona je oduševila Nišlije, a upravo sa tog koncerta objavila je serijal što fotografija, što snimaka. Svi su se složili u jednom - Ana je izgedala i zvučila sjajno.

Pevačica se opredelila za scenski kostim koji joj je odlično stajao. U pitanju je bio kombinezon koji je u gornjem delu bio u vidu korseta. Umesto brushaltera bile su unakrsne trake, pa je Anino bujno poprsje prilično došlo do izražaja. Preko svega išao je red prozirnog crnog tila optočen cirkonima, dok je u donjem delu izgledalo kao da je Kokićeva izašla na binu samo u donjem vešu.

 

 

Ipak, u pitanju je bio maleni šorts nalik onome koji je čuvena Georgina Rodrigez, supruga Kristijana Ronalda nedavno ponela. Još jedan dokaz da Ana pomno prati trendove. U gornjem delu je čak imala i duge rukave, dok je dole preko čarapa ponela i antilop čizme koje su bile preko kolena. Dugu kosu je vezala u visok rep i šou je mogao da počne.

Profimedia/instagram-anakokicmusic

Ana Kokić i Georgina Rodrigez

Objava je dobila više od 4.000 sviđanja, a usledili su podeljeni komentari.

- Ana, ne stoji ti crna boja. Pogledaj još jednom sve slike sem crne. Izgledaš prelepo u ostalim bojama.

- Vrhunski pevač i pre svega veliki čovek.

- Super su nove pesme, ali stara Ana tj. stare pesme su pečat, nadam se da se slažete.

- Žena je bomba!

- Kakve noge za 10! 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)