Moda

NAJVRELIJI ŠORTSIĆ PRELEPE GEORGINE ZAUSTAVIO JE SVE U VENECIJI: Mrežaste čarape mame na greh, a tek da vidite zadnjicu

Evo kako je izgledala partnerka Kristijana Ronalda.

03.09.2024 15:43

NAJVRELIJI ŠORTSIĆ PRELEPE GEORGINE ZAUSTAVIO JE SVE U VENECIJI: Mrežaste čarape mame na greh, a tek da vidite zadnjicu
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Georgina Rodrigez, manekenka i partnerka fudbalera Kristijana Ronalda, doslovno je okrenula glave kada je sletela na aerodrom Marko Polo uoči svog nastupa na 81. Filmskom fetivalu u Veneciji. Sa svojih 30 godina, Georgina je svojim izgledom očarala prisutne, odabirom hrabrog stajlinga koji je uključivao vreli šorts koje su naglasile njen oblik i usku crnu majicu.

Ovaj smeli izbor, koji je isticao Georginino izvajano telo, bio je upotpunjen mrežastim čarapama i crnim štiklama, čime je dodatno produžila svoju siluetu.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Georgina Rodrigez u Veneciji

Da bi kompletirala svoj izgled, manekenka je nosila crnu kožnu torbicu sa reljefom krokodila i crnu bejzbol kapu, dok su crne ovalne naočare i zlatne minđuše dodale sofisticiranost njenom izgledu.

Georgina se stilizovano ukrcala na čamac koji ju je odveo do hotela, mašući prisutnima sa doka. Njen dolazak u Veneciju dolazi nakon što je njen partner, Kristijano Ronaldo, nagovestio mogućnost njihovog braka. Naime, portugalski fudbaler je u nedavnom video snimku na YouTube-u, kao i u intervjuima, nekoliko puta označio Georginu kao svoju "ženu". Ronaldo i Georgina su u vezi od 2016. godine i imaju dvoje dece, dok je ona takođe majka troje Ronaldoove dece iz prethodnih veza.

Instagram/georginagio

Kristijano i Georgina

Ronaldo je u intervjuu na podcastu VHOOP govorio o svojoj jutarnjoj rutini, spominjući Georginu kao svoju ženu, što je dodatno pojačalo glasine o njihovom braku.

- Uzimam kafu kada počnem dan. To je moja rutina... ujutru pijem kafu, razgovaram sa decom, sa ženom i počinjem dan, rekao je Ronaldo.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)