Zanimljivosti

OKRENULA MU ZADNJICU, ON ISKORISTIO PRILIKU DA JE "ČAPNE": Kristijano Ronaldo stiskao Georginu u tangama, kakva scena!

Slavni par se opustio i prepustio.

02.09.2024 14:31

OKRENULA MU ZADNJICU, ON ISKORISTIO PRILIKU DA JE "ČAPNE": Kristijano Ronaldo stiskao Georginu u tangama, kakva scena!
Profimedia

Fudbaler Kristijano Ronaldo uhvaćen je kako razmenjuje nežnosti sa devojkom Georginom Rodrigez dok su uživali na jahti. Oni se nalaze na jugu Francuske, a juče su ih vešti paparaci uhvatili u nezgodnom trenutku. On ima blizu 40 godina, a ona tek 30 i oboje izgleda fantastično u kupaćim kostimima.

Kako i priliči profesionalnom sportisti, Ronaldo je u neverovatnoj formi, a sve duguje dugogodišnjem radu i trudu. 

Bili su nasmejani dok su upijali zrake sunca i uživali. Fudbaler je odlučio da sa jahte siđe malo u vodu, a pridružila mu se i Georgina. Dok su oboje izlazili iz mora i vraćali se na svoju jahtu, Ronaldo je uhvatio Georginu za zadnjicu. Zatim su seli na jahtu i uživali u lepom vremenu.

Profimedia

Ronaldo hvata Georginu za zadnjicu

Oni će odmarati najkasnije do četvrtka kada će fudbaler morati na predstavljanje Lige šampiona u Monaku. Dobio je nagradu za najboljeg strelca takmičenja svih vremena, a zatim je pomogao u žrebu. 

Par se zabavlja od 2017. nakon susreta u Gucci prodavnici u kojoj je Rodrigez nekada radila.

- Ja sam devojka najpraćenijeg čoveka. Kristijano je sjajan, on je sasvim normalan momak. Sanjala sam da imam šarmantnog princa pored sebe i sada ga imam - rekla je ona, prenosi "People".

Nakon što je prekinuo petogodišnju vezu sa manekenkom Irinom Šajk, Ronaldo je upoznao Georginu dok je ona radila kao prodavačica u Gucci prodavnici. Počeli su da se zabavljaju ubrzo nakon toga, a Rodrigez je prve dane njihove veze opisala kao "veoma poseban početak" tokom njene dokumentarne serije "Ja sam Georgina" (I Am Georgina) koja može da se gleda na Netflixu. Takođe je rekla da bi je Ronaldo često pokupio sa posla u luksuznim automobilima kada su prvi put počeli da se viđaju. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)