Lice

OVA BEOGRAĐANKA VAŽI ZA NAJLEPŠU STUDENTKINJU MEDICINE I REKLA JE "DA" VIKTORU: Tri venčanice i krem društva (FOTO)

Mnogobrojne poznate ličnosti su uveličale slavlje.

02.09.2024 08:32

OVA BEOGRAĐANKA VAŽI ZA NAJLEPŠU STUDENTKINJU MEDICINE I REKLA JE "DA" VIKTORU: Tri venčanice i krem društva (FOTO)
Instagram/natasa_pejasinovic

Nataša Pejašinović (25) je srpska influenserka, ali i studentkinja medicine. Ona se juče udala u Beogradu za dugogodišnjeg izabranika Viktora koji ju je zaprosio prošle godine. Od tada, oni su planirali svadbu, koja se juče i dogodila.

Venčanje je bilo kao iz snova a od poznatih ličnosti pevali su Ilda Šaulić i Jelena Rozga. Nataša je blistala u čak tri venčanice. Prvo, kod kuće, kada su je izvodili ona je imala korset i venčanicu koja se širi. Potom, za prvi ples je imala usku, čipkastu venčanicu. Treća je kratka bela haljina koju je nosila uveče kada je stigla mladenačka torta. Inače, na svadbi je bilo mnogo poznatih ličnosti, a jedna od je i pevačica Marija Mikić sa suprugom.

Instagram/anasteppp

Prva venčanica Nataše Pejašinović

Zanimljivo je da influeserke obično čekaju da prođe svadba pa tek onda da okače slike i snimke, a Nataša je odmah juče podelila video koji je u rekordnom roku prikupio mnogobrojne komentare. Njene koleginice iz sveta influensa dale su svoj sud i ukratko joj poručile da je prelepa.

- Influenserka sam postala slučajno. Od malena volim da se slikam i sređujem i uvek sam to radila za svoju dušu. U nekom trenutku su različite instagram stranice počele da mi šalju svoje proizvode u zamenu za oznaku na fotografiji. Kako je broj pratilaca na mom profilu rastao tako sam se ja trudila da budem redovnija i da slike budu bolje. Pre 3 godine sam dobila prvu ponudu za plaćenu saradnju. Sada od Instagrama zarađujem za džeparac što je super jer od medicine neću skoro (smeh) - rekila je ona pre tri godine za Zoomer i otkrila da joj na početku nije išlo sjajno:

Instagram/anasteppp

Druga venčanica Nataše Pejašinović

- Nije mi od početka išlo sve od ruke, kao što znate obnovila sam godinu na fakultetu. Stvari su krenule nabolje kada sam naučila da se organizujem, da pravim plan i da se istog držim. Sada obavezno učim svakodnevno, neki dan sat vremena, neki dan 6 sati ali rutina je jako važna.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)