Brak i veze

SESTRU SAM IZBACILA SA SVADBE! Roditelji kažu da sam surova, muž me podržao - ma jedno pravilo nije mogla da ispoštuje!

Evo šta je prekršila.

09.08.2024 22:31

SESTRU SAM IZBACILA SA SVADBE! Roditelji kažu da sam surova, muž me podržao - ma jedno pravilo nije mogla da ispoštuje!
Chris Rout / Alamy / Alamy / Profimedia

Sestrinski odnos nije uvek lak, a za ovu mladu sa dugom istorijom teškog odnosa sa sestrom, veliki dan nije prošao kako treba. Jedna mlada je očekivala da će bar na dan svog venčanja biti ispoštovana. Na Redditu je 25-godišnja mlada podelila kako je odrasla sa svojom mlađom usvojenom sestrom koja je uvek dobijala poseban tretman zbog teškog života.

- Kada sam imala devet godina, moji roditelji su usvojili moju sestru Džen koja je tada imala sedam godina. Ona je bila mršava i uplašena zbog zanemarivanja. Učinili smo sve da se oseća voljeno. Kupili smo joj puno igračaka. Sve što je htela, to je i dobila. Bila sam srećna što imam sestru i razumela sam zašto su je moji roditelji posebno tretirali. Međutim, kako su godine prolazile, poseban tretman nije prestajao. Ako ne bi dobila ono što je htela, pravila bi scenu. I dalje sam se osećala voljeno od strane mojih roditelja, ali uvek sam bila druga u odnosu. Kako sam odrastala, uradila bih sve što je moguće da napustim kuću. Prvi posao sam dobila kada sam imala 12 godina. Položila sam vozački ispit onog trenutka kada sam napunila 16 godina i kupila auto dan nakon toga. Otišla sam na koledž na drugom kraju zemlje - kaže ona da je ubrzo odlučila i da se uda.

Sestra je prekrišila jedno jedino pravilo.

- Moja omiljena boja je žuta, a mladoženjina je plava, tako da će moji gosti nositi žutu (ili dodir žute na neutralnoj boji), njegovi će nositi plavu, a zajednički prijatelji će nositi zelenu. Izabrala sam haljinu sa zelenim vezom, a on je izabrao cvetnu dekoraciju u zelenoj boji. Kada je sestra saznala za ovo, bila je ljuta. Nisam to znala, ali ona mrzi žutu jer je "isključuje". Rekla mi je da po svaku cenu da neće nositi žutu. Ja sam slegla ramenima i rekla da je to u redu - jednostavno ću je izbaciti ako ne bude nosila žutu. Meseci su prolazili i nije bilo dalje rasprave o pravilu sve do velikog dana kada se sestra pojavila - noseći ljubičastu haljinu. Rekla sam joj da odmah napusti proslavu. Boja je bila savršena i ona ju je uništila. Džen je odbila da napusti proslavu dok je nisam upozorila da ću pozvati obezbeđenje. Sve ostalo na venčanju je prošlo glatko, ali nakon toga moji roditelji su bili besni na mene što sam izbacila sestru. Rekla sam im da sam je upozorila da će biti izbačena ako ne bude pratila boju, ali su rekli da su svi mislili da je to šala.

Roditelji su tvrdili da je ovo previše surovo, a suprug ju je podržao, piše The New York Post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)