Brak i veze

VLADO GEORGIEV JE ZAVOLEO MILICU, A STAO PRED MATIČARA SA NJOM I REKAO "NE": Kada mu je rodila ćerku, slavio tri dana

Turbulentna ljubav uplovila u mirne vode.

30.07.2024 15:04

VLADO GEORGIEV JE ZAVOLEO MILICU, A STAO PRED MATIČARA SA NJOM I REKAO "NE": Kada mu je rodila ćerku, slavio tri dana
Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Vlado Georgiev od 2014. godine uživa u ljubavi sa 15 godina mlađom izabranicom Milicom Samardžijom. U pitanju je prelepa crnka koja mu je rodila dve devojčice i s kojom je danas srećan. Iako je njihova ljubav bila puna turbulencija, sve se stabilizovalo, a kruna ljubavi su Elena i Sofija, njihove ćerke.

Ipak, oni su u saglasnosti da brak nije za njih i žive u vanbračnoj zajednici.

Inače, oni su se upoznali pre 11 godina, na kastingu za pesmu "Iskreno", a varnice su odmah planule. Već godinu dana kasnije započeli su romansu, što su paparaci odmah zabeležili. Nakon slikanja u Herceg Novom ubrzo su raskinuli. Posle nekoliko meseci u Beogradu su rešili da ljubavi daju još jednu šansu, a večiti neženja se otad smirio.

Antonio Ahel/ATAImages

Ovo je Milica, žena Vlade Georgieva

Ono što je za prepričavanje je defintivno scena pred matičarem koju niko neće zaboraviti.

Vlado je sa Milicom za njegov 40. rođendan organizovao lažnu svadbu. Tada su pozvali goste i matičara, oboje stali ispred nje, a kada je trebalo da odgovore, oboje su uglas rekli ne. Oni su zapravo ovo unapred isplanirali, a gosti su bili šokirani. Takođe, kada je pevač krstio ćerku, sve je urađeno u tajnosti, a dugo se nije znalo da je Milica trudna. Kada se porodila, toliko je bio srećan da se slavilo tri dana.

Jednom prilikom pevač je istakao da Milica i on veoma slično razmišljaju.

- Ne bih rekao da se Milica prilagodila, već da smo "lonac i poklopac". Nas dvoje potpuno isto razmišljamo, počevši od toga da smo protiv matičara, pa nadalje. Nama su važne samo činjenice, samo ono što je stvarno bitno - rekao je Georgiev jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)