Ispovesti

VIDELA SAM SE SA MOMKOM: Kada mi je rekao prezime svuda sam ga blokirala - ne mogu porodici na oči!

Tvrdi da nije smela ovako da pogreši.

02.08.2024 20:30

VIDELA SAM SE SA MOMKOM: Kada mi je rekao prezime svuda sam ga blokirala - ne mogu porodici na oči!
Shutterstock

Jedna žena je u svojoj ispovesti otkrila da je slučajno izlazila sa svojim rođakom nakon što se s njim povezala na mreži. Objasnila je kako se naterala da se ponovo pridruži aplikacijama za sastanke - i zaista joj se dopao. Potom, oni su razmenili brojeve kako bi mogli i da se vide putem FaceTime-a. Ali, čim ga je pitala za prezime, shvatila je da nešto nije u redu.

- Počela sam da pričam sa ovim tipom i iskreno, razgovor je bio sjajan i zaista smo se slagali kao da imamo mnogo zajedničkog u vezi sa onim što smo tražili i zaista je bila dobra energija - rekla je ona na Redditu i dodala:

- Živeo je u gradu u kojem je bio deo moje porodice, ali mislim, stvarno nisam razmišljala o tome, ali takođe ne znam mnogo o toj strani moje porodice. Nisam previše bliska sa njima i nikada nisam bila bliska dok smo odrastali. U svakom slučaju, na kraju smo završili na aplikaciji za sastanke i onda smo odlučili da koristimo FaceTime i razgovarali smo sat vremena. Onda se pojavilo njegovo prezime i ponekad ljudi imaju isto prezime, ali nisu u srodstvu, ali ja samo zaćutim. On je rekao kao "O, znaš li mog rođaka tog i tog", a ja sam se šokirala.

shutterstock.com

Saznala da se dopisivala sa rođakom

U panici, ona je predložila da završe razgovor i požurila je na Fejsbuk da ga potraži i blokirala ga je pre nego što je uspeo da sazna istinu.

- Ali i dalje je čudno i tužna sam i razočarana, ali drago mi je da smo saznali pre nego što je nešto pošlo naopako. Trebalo je da imamo sastanak danas, pa hvala Bogu da smo sve raščistili pre toga. Da smo se sreli lično mislim da bih skočila sa mosta da se među nama nešto desi, nikada više ne mogu da pokažem svoje lice na porodičnom događaju - rekla je, prenosi Mirror.

Nakon što je istražila njihovu vezu, ona veruje da je on sin muža sestre njenog oca. Međutim, kaže da je to bilo dovoljno da je potpuno odustane od njega.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)