Horoskop

PROŠLOST KUCA NA VRATA TRI ZNAKA, U AVGUSTU SE VRAĆA STARA LJUBAV! Vreme je da se raščiste stari računi

Spremite se za period pun iskušenja.

30.07.2024 09:01

PROŠLOST KUCA NA VRATA TRI ZNAKA, U AVGUSTU SE VRAĆA STARA LJUBAV! Vreme je da se raščiste stari računi
All Film Archive/Warner Bros. / Mary Evans Picture Library / Profimedia

Avgust će biti veoma turbulentan za Lavove, Vodolije i Bikove, koji će, hteli to il ne, morati da se suoče sa duhovima iz prošlosti. Njih u narednih mesec dana očekuje povratak starih ljubavi, i zbog toga je važno da ovi znakovi sačuvaju prisebnost.

Lav

U avgustu, Lavovi će se naći licem u lice sa osobom iz prošlosti koja im je nanela bol. Iako će postojati želja za obnovom veze, astrološka predviđanja upozoravaju da bi osećanja te osobe mogla da budu lažna.

Savet je da se ne zavaravate lepim rečima i obećanjima, jer prošlost se nije promenila i nije vredna vraćanja. Karma će se pobrinuti za sve neizrečene i nedovršene stvari iz prošlosti, pa je važno da Lavovi budu oprezni u ovom periodu.

Bik

Bikovi će u avgustu privući osobu iz prošlosti, na koju često misle i ne mogu da je puste. Susret neće biti slučajan, a astrološka predviđanja ukazuju na mogućnost obnove veze. Ovog puta, Bikovi bi trebalo da budu oprezni i da ne dozvole da se stari problemi ponove.

shutterstock.com

Kako se izboriti sa iskušenjima?

 

Karma će doneti sve što je nedovršeno nazad na površinu, pa Bikovi treba da budu svesni izazova koji ih očekuju.

Vodolija

Vodolije će se suočiti sa ponovnim susretom sa bivšim partnerom u avgustu. Međutim, astrološka predviđanja upozoravaju da bi ta osoba mogla da se ponaša još gore nego pre.

Nostalgija može da zavara, ali je važno da Vodolije ostanu racionalne i da se ne dozvole da ih emocije previše obuzmu. Karma će se pobrinuti da sve nerešene stvari iz prošlosti budu ponovo razmotrene, te je važno da Vodolije ostanu čvrste u svojim odlukama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)