Horoskop

ČUVAJTE SE DVA DATUMA U AVGUSTU, MOGU DA PROMENE CELU GODINU! Spremite se za tobogan emocija

Astrolozi najavljuju da će avgust biti veoma buran za sve znakove.

22.07.2024 09:01

ČUVAJTE SE DVA DATUMA U AVGUSTU, MOGU DA PROMENE CELU GODINU! Spremite se za tobogan emocija
Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

U avgustu 2024. godine, astrološki svet beleži dva značajna događaja koji će drastično uticati na sve znakove horoskopa. A dva datuma se izdvajaju, 4. i 19. avgust, i tada treba da budete maksimalno oprezni, jer ova dva dana će za mnoge biti prekretnica. 

Retrogradni Merkur donosi promene i izazove, dok Pluton, planeta podsvesti, najavljuje duboke transformacije i rušenje starih prepreka.

Mlad Mesec u Lavu i njegov uticaj na emocionalnu ravnotežu

Mlad Mesec u Lavu, zakazan za 4. avgust 2024, nosi sa sobom značajnu napetost zbog opozicije sa Plutonom u sazvežđu Vodolije. Ova konfiguracija nebeskih tela donosi sukobe i protivrečnosti, podstičući potrebu za balansom između suprotstavljenih energija. Emotivni tobogan koji se može očekivati tokom ovog perioda zahtevaće pripremu i stabilnost, s obzirom na Plutonovu težnju da sve odvede do krajnosti.

Shutterstock

Vreme je za promene

 

Pun Mesec u Vodoliji i sukob između ega i društvenog blagostanja

Pun Mesec u Vodoliji, koji se očekuje 19. avgusta 2024, donosi napetost između ega i društvenih vrednosti. Opozicija između Vodolije i Lava predstavlja izazov u održavanju ravnoteže, s obzirom na Lavovu privrženost tradiciji i želju za divljenjem, nasuprot inovativnoj prirodi Vodolije koja teži razvoju društva. Ovaj sukob između tradicije i inovacija može dovesti do značajnih promena i preispitivanja društvenih normi, piše Atma.hr.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)