Horoskop

SAMO ČETIRI ZNAKA IMAJU NAJPRLJAVIJU MAŠTU: Jedni su skloni flertu, dok se drugi ne libe da istraže i tabue!

Proverite da li ste vi ili vaš partner na spisku!

11.07.2024 09:01

SAMO ČETIRI ZNAKA IMAJU NAJPRLJAVIJU MAŠTU: Jedni su skloni flertu, dok se drugi ne libe da istraže i tabue!
JOHN ANGELILLO/UPI/Profimedia

Kada je u pitanju astrologija, svaki horoskopski znak ima svoje jedinstvene osobine. Neki su poznati po inteligenciji, drugi po kreativnosti. Ali, da li ste znali da su neki znaci skloniji tome da imaju prljav um? Da, dobro ste pročitali! Određeni znaci poznati su po svojoj nestašnoj strani, uvek razmišljajući o avanturističkim aspektima života. Zvezde otkrivaju četiri znaka koji imaju "najprljaviji" um. 

Ovan: Hrabar i smeo

Ovan, kojim vlada Mars, poznat je po svojoj hrabrosti i smelosti. Ovaj vatreni znak uvek je spreman za izazov i voli da preuzima rizike. Kada je reč o njihovoj nestašnoj strani, Ovan nije izuzetak. Imaju živu maštu i ne boje se da istraže divlju stranu života. Njihova spontana priroda čini ih uzbudljivim i nepredvidivim, uvek spremnim da začine stvari.

MTV / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Samo 4 znaka imaju prljavu maštu

Blizanci: Razigrani i skloni flertu

Blizanci su poznati po svojoj dvojnoj prirodi i odličnim komunikacijskim veštinama. Pod vladavinom Merkura, radoznali su i vole da istražuju nove ideje. Ovo se proširuje i na njihovu nestašnu stranu. Blizanci imaju razigran um i uživaju u flertu i zadirkivanju. Njihova duhovita doskočica i razigrana priroda čine ih neodoljivima. Ako tražite nekoga ko vas može zabaviti i zaintrigirati, Blizanci su pravi izbor.

Škorpija: Intenzivni i strastveni

Škorpije su poznate po svojoj intenzivnosti i strasti. Pod vladavinom Plutona, ovaj vodeni znak je posvećen dubini i transformaciji. Kada je reč o njihovom prljavom umu, Škorpije su nenadmašne. Imaju moćnu se*sualnu energiju i duboko su radoznali o misterijama života. Njihova intenzivna priroda znači da uvek traže dublje veze, kako emocionalno, tako i fizički. Škorpije se ne boje da zagnjure u tabu i istraže nepoznato.

shutterstock.com

Nestašni i uvek smeli

Strelac: Avanturistički istraživač

Strelac, kojim vlada Jupiter, je znak avanturiste. Uvek traže nove doživljaje i vole da istražuju svet. Ovaj avanturistički duh proširuje se i na njihovu nestašnu stranu. Strelčevi su otvorenog uma i vole da eksperimentišu. Imaju opušten stav i ne boje se da preuzmu rizike. Njihova razigrana i avanturistička priroda čini ih veoma zabavnim osobama, a o tome piše i Astrotalk.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)