Horoskop

JEDAN ZNAK ĆE SE PREPORODITI U JULU: Sve što dotakne pretvoriće se u zlato, ali smeši mu se zabranjena ljubav!

Evo kome se sreća smeši.

02.07.2024 09:01

JEDAN ZNAK ĆE SE PREPORODITI U JULU: Sve što dotakne pretvoriće se u zlato, ali smeši mu se zabranjena ljubav!
JosiahW/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Jul 2024. obećava velike promene za sve horoskopske znakove, ali Ovnovi su ti koji mogu očekivati najviše sreće! Sa vladarem znaka Ovna prolazećim kroz Bika, ovaj mesec će posebno aktivirati sferu finansija za sve rođene u ovom znaku.

Mars, planeta Ovna, obično postaje spor i tvrdoglav u Biku, što može značiti veću posvećenost zaradi, brizi o ishrani i jačanje samopouzdanja. Takođe, dispozitor čvora buduće karme je sada u Ovnu, što nagoveštava da će sve vaše akcije doneti željene rezultate.

Od 1. jula 2024, Crni Mesec će prolaziti kroz partnerski sektor Ovna, otvarajući vrata za romansu koja može biti svetla, ali istovremeno i donekle zabranjena.

Mlad Mesec 7. jula 2024. godine dešava se u znaku Raka, fokusirajući se na vašu kuću ili mesto stanovanja. Ovo može doneti pozitivne vesti vezane za nekretnine, kao što je mogućnost pronalaska kupca ili razmišljanje o prodaji nekretnine, što često donosi novi ciklus.

U isto vreme, Venera će biti u vašem sektoru nekretnina, što može ukazivati na zajedničke planove sa partnerom ili razmišljanje o zajedničkom životu, piše "Atma.hr".

Za mnoge Ovnove, vrhunac romantičnog perioda dolazi 12. jula kada Venera ulazi u znak Lava, stvarajući trigon sa vašim Suncem. Ovo može značiti zaljubljivanje, pokretanje novog hobija ili sportske aktivnosti, donoseći talas radosti i zadovoljstva.

Posebno je važno za Ovnove koji su slobodni, jer će trigon od budućeg čvora do Venere od 20. jula 2024. doneti još više zadovoljstva i sreće u svemu što radite.

Ipak, retrogradni Saturn u julu može vam vratiti prošlost i izazvati da se suočite sa stvarima koje su bile skrivene tokom proleća.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)