Horoskop

POČELO JE KLJUČNIH 28 DANA U OVOJ GODINI: Četiri znaka će biti na velikim iskušenjima!

Preporučuje se da privodite kraju ranije započete poslove.

29.07.2024 09:01

POČELO JE KLJUČNIH 28 DANA U OVOJ GODINI: Četiri znaka će biti na velikim iskušenjima!
All Film Archive/Universal Pictures / Mary Evans Picture Library / Profimedia

Jednom godišnje, Mesec u Biku obrazuje kvadrat sa Suncem u Lavu, stvarajući poslednju Mesečevu četvrt.

Ove godine, ova faza se dešava 28. jula na petom stepenu Bika, donoseći sa sobom napet aspekt koji će se osećati tokom narednih 28 dana.

Znaci pod većim uticajem Meseca - Rakovi, Bikovi i Ribe, rođeni u prvoj dekadi, biće podložniji promenama raspoloženja.

Uticaj lunarnog ciklusa

Kada je Mesec u fazi opadanja, poput današnjeg, preporučuje se da ne započinjete velike poslove, već da ih privodite kraju. Ovo je period opuštanja dok se Zemljin satelit priprema za fazu mladog Meseca, koja će biti 4. avgusta na 12. stepenu Lava.

Aspekti Meseca

Osim kvadrata sa Suncem, poslednja Mesečeva četvrt obrazuje trigon sa Merkurom u Devici i kvadrat sa retrogradnim Plutonom u Vodoliji. Harmoničan aspekt između Meseca i Merkura povoljno utiče na donošenje poslovnih odluka, komunikacije, trgovinu i učenje.

Profimedia

Horoskop za avgust

 

S druge strane, izazovan aspekt između Meseca i Plutona može podstaći potrebu za dominacijom kod jačeg pola, dok istovremeno donosi uvećanje prihoda.

Saveti za vreme Mesečeve faze

U vreme ovogodišnje poslednje Mesečeve faze u Biku, preporučuje se da privodite kraju poslove započete u vreme mladog Meseca, posebno one koji su povezani sa zemljom, nekretninama, bankarstvom, trgovinom, građevinarstvom, poljoprivredom, umetnošću i antikvitetima. Ova faza može doneti novac i povećanje prihoda, posebno u ovim oblastima.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)