Brak i veze

NA OVOM MESTU SE DEŠAVA NAJVIŠE PRELJUBA, I TO USRED DANA! Obratite pažnju, ove lokacije su raj za preljubnike!

Posle prevare, ostaje pustoš i razorena veza.

22.07.2024 17:51

NA OVOM MESTU SE DEŠAVA NAJVIŠE PRELJUBA, I TO USRED DANA! Obratite pažnju, ove lokacije su raj za preljubnike!
Shutterstock

A još bolnije zvuči podatak da najnovija istraživanja pokazuju da se čak 55 odsto afera dešava na poslu, s kolegom ili koleginicom! Iako preljubu uglavnom vezujemo za noć, hotele ili restorane, istina je da se varalice najbolje osećaju usred dana i to u kancelariji.

Shutterstock

Gde će partneri jedne druge prevariti

Zaboravite na noćne klubove i barove, posao je najplodnije tlo za afere.

Kancelarija

 - Radno mesto je tradicionalno mesto gde se procentualno dešva najviše preljuba. Kada ujutru idemo na posao obično smo doterani i u svom smo najboljem izdanju. Kada razmenjujete energiju i kreativne ideje sa drugima, stvara se dublja međusobna povezanost sa kolegama, što otvara prostor za drugačije emocije - navodi Debra Mekleod, ekpert za veze.

Teretana

- Kada ste u teretani, već ste "izložili" svoje telo. Ovde je jasno prisutan element fizičke privlačnosti i dostupnosti. Uobičajen tip afere je između klijenta i ličnog trenera. Žena može da se oseti da je i fizički i emotivno povezana sa trenerom - smatra Mekleod, piše Foxnews.com.

Društvene mreže

- Ljudi često imaju običaj da se ponovo povezuju sa bivšim ljubavima preko društvenih mreža, i lako im je da se podsete trenutaka kada su bili bez obaveza i mogli da rade šta su hteli. Čak mogu da fantaziraju šta bi se dogodilo da su ostali zajedno, a to brzinom munje može da dovede do preljube - zaključila je Debra Mekleod.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)