Brak i veze

HTEO SAM DA OČISTIM STAN, ALI SAM OTKRIO ŽENINU TAJNU! U ormanu je krila kutiju koja otkriva da godinu dana živi u laži

Bez poverenja nema prave veze, a u to se uverio i Britanac koji je pukim slučajem otkrio najveću ženinu tajnu.

01.07.2024 21:01

HTEO SAM DA OČISTIM STAN, ALI SAM OTKRIO ŽENINU TAJNU! U ormanu je krila kutiju koja otkriva da godinu dana živi u laži
Shuttererstock

U postu koji je objavio na Redditu, neimenovani Britanac je napisao da je 10 godina bio u srećnom braku, barem je on tako mislio. Ali, sve se u sekundi srušilo kada je nehotice otkrio da ga supruga vara.

- Dok je moja supruga bila na izletu sa drugaricama, odlučio sam da je iznenadim i raspremim kuću. Dok sam čistio njenj orman, pronašao sam kutiju koja je bila skrivena iza ostalih stvari. Podlegao sam radoznalosti, i gorko zažalio. U kutiji sam pronašao pisma, koja nisu bila od mene, fotografije pa čak i mobilni telefon, za koji nisam ni znao da ga ima - priča on i nastavlja:

- Pisma su bila ljubavna, i bile su od muškarca sa inicijalom A! Na slikama su bili moja žena i neki zgodni muškarac. A telefon? Bio je prepun poruka koje su njih dvoje razmenjivali. Bilo mi je jasno da to traje skoro godinu dana, kao i da su se oni viđali onda kada je meni govorila da izlazi sa prijateljicama.

Shutterstock

Supruga ga je izdala posle 10 godina braka

Muškarac kaže da se osećao bolesno i izdano. Suočio se sa suprugom kada se vratila sa puta, a ona čak nije ni demantovala da ima aferu, i tvrdila je da se to tek nedavno dogodilo. 

- Posle toga je ona spakovala stvari i sada je kod drugarice. A ja sedim u praznoj kući i pokušavam da pronađem smisao u svemu što se dogodilo. Deo mene želi da joj sve oprosti, dok drugi vrišti da nikada više neću moći da joj verujem - zaključio je Englez.   

Njegov post je izazvao pravu lavinu komentara, i većina ljudi mu je savetovala da se razvede, navodi Mirror.

- Ne zaboravite, ona je priznala da vas vara samo zato što je uhvaćena na delu - napisao je jedan od komentatora, a drugi je dodao: Kreni dalje! Nisam mislila da te povredim... Čoveče, nema tu više ni trunčice poverenja. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)