Brak i veze

KUM JE IMAO SAMO JEDNO ZADUŽENJE NA SVADBI: Ono što je uradio zapanjilo je sve, skočili su da pomognu mladi! (VIDEO)

Zavlada je opšta panika.

23.08.2024 21:40

KUM JE IMAO SAMO JEDNO ZADUŽENJE NA SVADBI: Ono što je uradio zapanjilo je sve, skočili su da pomognu mladi! (VIDEO)
instagram-dr.prakrititimalsina

Mnogim ženama venčanje je najbitniji dan, a nije retkost da se za to pripremaju mesecima. Snimak koji kruži internetom izazvao je zato salve smeha, ali pojedini su vidno saosećali sa mladom. Naime, ono što i piše uz sam video je da je kum imao samo jednu dužnost, da stoji iza srećnog para u trenutku sklapanja braka, a potom da do matičara donese burme. Međutim, ovde su se stvari prilično otele kontroli.

Naime, matičar je upravo završio svoje izlaganje i čekaju se burme. Cereminija se odvija u divnom ambijentu, dok je iza mladenaca veštačko jezerce. Kum prilazi, a budući da je prevideo stepenik, on se sapliće o njega i pada hvatajući se za mladin šlep od venčanice. Upravo tako, slučajno je povukao i mladu i matičara koji su oboje istog trena upali u jezerce. 

Nevesta je mokra od glave do pete, pa više nema govora ni o kakvoj šminki, frizuri, haljini, bidermajeru, a pitanje je i da li je venčanje nastavljeno uopšte.

 

 

Svi su pohitali da izbave mladu i matičara, a tu se snimak srećnog venčanja završava uz 300.000 sviđanja na Instagramu, dok su se reakcije ređale.

- Ovo mu dođe kao svadba i krštenje u jednom.

- Realno bolje da je bilo krštenje.

- Mlada bolje da je bila u kupaćem i bez vela. 

- Taj kum više neće biti dobrodošao u kući.

- Jadna žena, a još joj se i podsmevate.

- Ako ovo nije bio znak da to dvoje ljudi ne treba da se venčava, onda ne znam šta će biti?!

Na venčanjima je unapred sve uvek organizovano do najsitnijih detalja, kako baš ništa ne bi poremetilo taj najsvečaniji dan. Pojedine mlade ipak budu pomalo razočarane ukoliko im šminka ili frizura nisu u potpunosti sa željenim očekivanjima, ukoliko muzika delimično promeni repertoar ili torta kasni. Međutim, ukoliko još niste stale na ludi kamen, a planirate, posle ovog snimka razmislite još jednom vredi li sve to nervoze.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)