Brak i veze

MLADOŽENJA BRUTALNO PONIZIO MLADU NA SVADBI: Ustao da održi zdravicu, pa otkrio s kim ga je prevarila i - pokazao slike

Skandal su obelodanile organizatorke venčanja koje su prisustvovale događaju.

18.08.2024 13:35

MLADOŽENJA BRUTALNO PONIZIO MLADU NA SVADBI: Ustao da održi zdravicu, pa otkrio s kim ga je prevarila i - pokazao slike
shutterstock, tiktok/ the.unfiltered.bride

Džordžina i Bet organizatorke venčanja iz Glostšira koje nikad neće zaboraviti jednu svadbu koju su organizovale. Kako su ispričale u jednom podkastu mladoženja ustao da održi zdravicu, a umesto toga otkrio je da ga nevesta prevarila sa njegovim kumom i čak pokazao fotografije njihog intimnog čina.

Kako je spričala Džordžina ovo je bila najneprijatnija situacija i skandal kome je ikad prisustvovala. Snimak sa postkasta je postao viran na TikToku i videlo ga je više od 1, 4 miliona ljudi, a prenosi Daily Mail.

Zanemala mlada

Prema rečima Džordžine danima su pripremale venčanje i svadbeni prijem, ali  ništa nije ukazivalo na to da će doći do bilo kakvog skandala.

- Venčanje je prošlo u najboljem redu, bila je to ljupka ceremonija. Nakon toga gosti su otišli u luksuzan restotan na svadbu. Bilo je puno hrane, dobrog i skupog pića, svi su uživali. U jednom trenutku mladoženja je ustao, uzeo mikrofon i zatražio trenutak pažnje - rekla je ona.

 

 

Prema rečima Džordžine niko nije ni slutio kakav skandal će uslediti.

- Očekivalo se da će mladoženja održi tradicionalnu zdravicu, ali umesto toga usledilo brutalno poniženje mlade. Mladoženja je uzeo mikrofon i rekao:" Pre nego što nastavimo sa svadbenim ručkom želim da vam kažem nešto. Upravo dobijate koverte i ako biste svi mogli da ih otvorite. Da, to su fotografije moje neveste i mog kuma kako se jeb..." Svi su bili šokirani, mladoženja  je spustio mikrofon i zajedno sa svojom familijom napustio slavlje - ispričala je Džordžija.


Mlada je bila šokirana, zanemala je i samo je zurila u jednu tačku, kum je crveneo ... Gledao je u pod i nije smeo da podigne klavu, a kamoli da nekog pogleda. 

- Kasnije smo saznali da su mladoženja i njegova porodica znali za mladinu prevaru i pre venčanja, ali je namerno sve uradio kako bi njena porodica morala da plati komplentnu svadbu što su i učinili. Čak je i kum platio deo računa za svadbu. Brak je poništen i svako je otišao na svoju stranu - dodala je Džordžina.

Usledili su brojni komentari i podrška prevarenom mladoženji.

- O moj Bože! Vilica mi je pala do poda.

- U opšte ga ne krivim! I ja bih uradio isto.

- Ali, zašto je oženio ako je već znao za njenu aferu? Zašto?

- Kakva legenda! Ma bravo - bili su samo neki od komentara na ovaj događaj koji je ispričala organizatorka venčanja. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)