Telo

RONALDOVA VERENICA POKAZALA ZAŠTO GA BAŠ ONA IMA! Osvanula provokativna fotka, svi u čudu gledaju NOGE (FOTO)

Vatrena!

05.08.2024 07:01

RONALDOVA VERENICA POKAZALA ZAŠTO GA BAŠ ONA IMA! Osvanula provokativna fotka, svi u čudu gledaju NOGE (FOTO)
Instagram/georginagio

Georgina Rodrigez, verenica fudbalske zvezde Kristijana Ronalda, ponovo je oduševila svoje pratioce na društvenim mrežama novim fotografijama. Ovog puta, par je bio u Madridu, gde su proveli dan u opuštenom i romantičnom okruženju.

Na jednoj od fotografija, Georgina se može videti u teksas šortsu i bež topu, ističući svoje zategnute noge koje su mnoge oduševile. Ova modna kombinacija je izazvala veliku pažnju, a pratioci su se divili njenom izgledu i stilu.

Georginina objava na Instagramu brzo je sakupila čak sedam miliona lajkova za samo jedan dan, a ispod fotografija su se nizali oduševljeni komentari.

- Niko ne uživa u bogatstvu kao vas dvoje.


- Da li bi ga volela da nema novca?

- Prelepa si dama!

- Dobro izgledate! - bili su samo neki od komentara ispod objave verenice fudbalera.
 

Pre posete Madridu, Georgina i Ronaldo su uživali na Majorci, gde su odlučili da provedu nekoliko dana bez dece. Georgina je na društvenim mrežama podelila da su to bili "nekoliko dana za mamu i tatu", što je izazvalo simpatije njihovih pratilaca na mrežama.

Georgina je nedavno podelila i snimak iz dvorišta njihove kuće u Saudijskoj Arabiji, gde su se mogli videti Ronaldo kako trenira, dok se deca igraju fudbalskom loptom. Ova porodična atmosfera oduševila je mnoge, pokazujući da i pored svetske slave, par uživa u običnim porodičnim trenucima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)