Moda

SRPKINJA STIGLA U VENECIJU I IZDOMINIRALA MEĐU HOLIVUDSKIM ZVEZDAMA: Ona je oličenje elegancije, haljine su čist luksuz

Tamara Kalinić je stigla - i o tome bruje svi!

03.09.2024 12:22

SRPKINJA STIGLA U VENECIJU I IZDOMINIRALA MEĐU HOLIVUDSKIM ZVEZDAMA: Ona je oličenje elegancije, haljine su čist luksuz
Credit: Gian Mattia D'Alberto / LaPresse / Profimedia

Ovaj prelepi grad je ponovo bio u centru filmskog sveta, a ovog puta zahvaljujući 81. Filmskom festivalu u Veneciji na kojem je proslavljeni španski reditelj Pedro Almodovar predstavio svoj najnoviji projekat – "The Room Next Door". Mnoge zvezde su krasile crveni tepih ovim povodom, ali jedna Srpkinja se istakla sa jednim od najglamuroznijih izdanja tamo – Tamara Kalinić.

Ova drama predstavlja Almodovarov prvi dugometražni film na engleskom jeziku i adaptacija je romana "What Are You Going Through" spisateljice Sigrid Nunez. Glavne uloge u filmu tumače Tilda Swinton i Julianne Moore. Premijera filma bila je pravo iznenađenje za sve prisutne. Ovacije koje su usledile nakon projekcije trajale su neverovatnih 17 minuta, što sugeriše da bi ovaj film mogao postati jedan od glavnih kandidata za nagrade u predstojećoj sezoni.

Festival u Veneciji je, osim po kvalitetnom filmu, poznat i po glamuroznim pojavljivanjima na crvenom tepihu. Ove godine, među zvezdama koje su obeležile događaj, bila je i Tamara Kalinić, jedna od najuspešnijih regionalnih influenserki.

Credit: Simone Comi / Zuma Press / Profimedia

Tamara Kalinić je sinoć oduševila stajlingom

Tamara je na premijeri Almodovarovog filma izgledala zapanjujuće u crnoj haljini dizajnerke Alesandre Rič. Haljina pod nazivom Cady istakla je njen sofisticirani stil sa visokim prorezom i rubom ukrašenim perjem, dok su "papuče" s visokom potpeticom upotpunile njen glamurozan izgled.

Tamara Kalinić nije bila nepoznata na ovogodišnjoj Mostri. Dan uoči premijere Almodovarovog filma, zablistala je na premijeri filma "I'm Still Here" Voltera Sejlsa u crnoj haljini Magde Butrim s drapiranim detaljima koji su naglasili njene obline.

Credit: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tamara Kalinić na 61. Filmskom festivalu u Veneciji

Ovo je već drugo pojavljivanje Tamare Kalinić na ovogodišnjem festivalu, a njen modni izražaj nastavlja da fascinira i privlači pažnju medija i ljubitelja mode širom sveta.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)