Zanimljivosti

NIKOL NAKON LAŽIRANJA ORGAZMA ZADOVOLJSTVO POTRAŽILA NA FILMOVIMA ZA ODRASLE: Kamera sve snimila - "rentgen perverzija"

Ovo je "Fatalna privlačnost 21. veka"!

02.09.2024 23:00

NIKOL NAKON LAŽIRANJA ORGAZMA ZADOVOLJSTVO POTRAŽILA NA FILMOVIMA ZA ODRASLE: Kamera sve snimila - "rentgen perverzija"
Credit: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Glumica Nikol Kidman šokirala je publiku svojim najnovijim filmom "Babygirl", koji je izazvao buru reakcija i na Venecijanskom filmskom festivalu. Film, u kojem glumi udatu majku i direktorku kompanije koja započinje aferu sa mlađim pripravnikom, ipak je opisan kao "neverovatno strastven" i "Fatalna privlačnost 21. veka".

Sedmominutni aplauz 

Nikol je priznala da je po prvi put imala tremu pred izlazak na svetskoj premijeri u Veneciji. Međutim, dočekana je ovacijama u trajanju od skoro sedam minuta. Njena izvedba je pohvaljena kao "delikatna, intimna i veoma, veoma duboka". Iako je sama glumica priznala da je bila nervozna kako će film biti primljen, publika i kritičari su je oduševljeno pozdravili.

 

 

Holandska scenaristkinja i rediteljka filma, Halina Reijn, opisuje "Babygirl" kao "rentgen perverzije". Ističe da je cilj bio da se prikaže "zver koja živi unutra" i pokazuje "veliki jaz u orgazmima" između muškaraca i žena na velikom platnu.

Izazovna uloga i reakcije

Nikol, koja je ranije ove godine uradila smelu naslovnicu za magazin Elle, rekla je za Vanity Fair da je "Babygirl" njen najprovokativniji projekat do sada. 

 

 

Film otvara scena u kojoj njen lik, Romi, lažira orgazam tokom odnosa sa mužem Džejkobom, koga glumi Antonio Banderas, pre nego što odlazi da potraži pravo uzbuđenje gledajući perverzni video na internetu i samozadovoljavajući se. Uz to sadrži više erotskih scena, a glumica se u nekoliko pojavljuje skoro potpuno gola.

- Ovo je najprovokativniji film koji sam ikada snimila. Scene su vrlo intimne, a jedna od njih, u kojoj moj lik masturbira nakon odnosa sa mužem, bila je posebno izazovna za mene. Ovo me ostavlja ogoljenom i ranjivom i uplašenom kada bude predstavljeno svetu - priznala je Kidman.

Ponovo pomerila granice

Ispostavilo se da razloga za strah i neprijatnosti nema. Posle ovacija koje je dočekala u Veneciji, "Babygirl" se priprema za široku distribuciju u januaru. Nikol se još jednom dokazala kao glumica koja se ne boji izazova i koja je spremna da pomeri granice kinematografije.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)