Zanimljivosti

DUO KOJI OSVAJA - DVA NAJVEĆA FRAJERA IGRAJU U NAJSKUPLJEM FILMU: Imaju 60+ i opasni su šmekeri (VIDEO)

Nakon 16 godina ponovo zajedno na filmskom platnu.

02.09.2024 11:12

DUO KOJI OSVAJA - DVA NAJVEĆA FRAJERA IGRAJU U NAJSKUPLJEM FILMU: Imaju 60+ i opasni su šmekeri  (VIDEO)
Marina Takimoto / Zuma Press / Profimedia

Glumci Bred Pit i Džordž Kluni nakon 16 godina glume zajedno u komediji "Wolfs" (Vukovi). Taj film dobio je četvorominutne ovacije na Filmskom festivalu u Veneciiji, a oni su bili preponosni. Na petoj večeri oni su imali premijeru, a od ovog ostvarenja mnogo se očekivalo. Takođe, ovo je najskuplji televiziijski film i vredi više od 200 miliona evra.

Sama premijera je odložena za više od 30 minuta, pošto su se fanovi okupili u venecijanskoj Sala Grande u pokušaju da vide Pita i Klunija. Kada je duo konačno stigao unutra, zvuk - i opšta energija - u pozorištu mogli su se opisati samo kao obećavajući. Oba glumca otišla su na različite strane tepiha, dajući autograme i praveći selfije, pre nego što ih je obezbeđenje odvelo na svoja mesta.

 

 

Kada su dve zvezde ušle u pozorište, pozdravile su željnu publiku što je navelo neke fanove da uzviknu u nadi da će biti primećeni. Čak i kada je film počeo, haos se nastavio, a oni bez ulaznica su se mučili da pronađu prazna mesta. Neki su izbačeni tokom početnih scena u filmu jer su kasnije ušli. 

Bred Pit je sleteo u Veneciju samo dva dana nakon što je njegova bivša Anđelina Džoli ovde debitovala sa svojim najnovijim filmom "Marija", uz osmominutne ovacije. Ni jedni ni drugi nisu spomenuli njihov dugo čekani razvod, a Pit nije upitan na konferenciji za novinare u nedelju o sudskim dokumentima koji navode "istoriju fizičkog zlostavljanja Džolijeve" u njihovom braku.

On je došao sa lepšom polovinom Ines De Ramon, a to je njegova devojka o kojoj priča ceo svet.

Povodom premijere filma prošetali su crvenih tepihom, a mnogi su istakli da su Kluni i Pit duo kakav bi svaka žena poželela. U crnim odelima, vitki i zategnuti, oni su san svake žene.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)