Zanimljivosti

MLADOG MUŽA ZAMENILA STARIJIM I BOGATIJIM LJUBAVNIKOM: Sada je u naručju Breda Pita, a mnogo toga nismo znali o Ines

U braku sa Polom Veslijem bila je tri godine, iako je razvod okončan tek početkom 2024.

02.09.2024 18:20

MLADOG MUŽA ZAMENILA STARIJIM I BOGATIJIM LJUBAVNIKOM: Sada je u naručju Breda Pita, a mnogo toga nismo znali o Ines
Credit: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Ines de Ramon devojka holivudskog zavodnika Breda Pita, našla se ponovo u centru pažnje kad se sa svojim, skoro tri decenije starijim dečkom, došla na Filmski festival u Veneciji 2024. Najveći holivudski zavodnik do ušiju je zaljubljen u lepu brinetu koja intrigira javnost od prvog trenutka kada se saznalo za njihovu vezu.

Ona je u romansu sa Pitom ušla dok je još bila u braku sa glumcem Polom Veslijem, koji se proslavio ulogom u "Vampirskim dnevnicima", pa je jedno vreme bila Bredova ljubavnica. Kako se tada pisalo ovaj ljubavni trougao je jedno vreme čak i funcionisao, sve dok Vesli nije presekao i odlučio da se razvede od neverne žene.

Tajno venčanje i razvod 

Ines de Ramon je diplomirala poslovnu administraciju na Univerzitetu u Ženevi 2013. godine, a poseduje i sertifikat stručnjaka u oblasti zdrave ishrane. Međutim, veći deo profesionalne karijere provela je u industriji nakita, a radila je u dve najluksuznije švajcarske juvelirnice.

U Los Anđeles se preselila zbog posla kad je dobila posao kao šef veleprodaje za brend nakita "Anita Co Jewelry" čije komade kupuju Hejli Biber, Kortni Kardašijan, Mendi Mur... Tečno govori francuski, nemački, španski, italijanski i naravno, engleski.

Nije poznato kako je upoznala Veslija, ali da su par obelodanio je glumac u julu na Instagramu kad je objavio fotografiju na kojoj se on i Ines smeju pored Džesike Zohr i Nine Dobrev na jednom venčanju u Njujorku.

Tajno su se venčali 2019. a da su u braku otkrila je zapravo njegova koleginica sa seta Nina Dobrev prilikom gostovanja u jednom postkastu.

- Sa Polom se nisam slagala u početku, ali sad smo dobri prijatelji čak i van seta. Puno se družimo i volim njegovu ženu. To je smešno kako se stvari menjaju vremenom jer nikad nisam mislila da će on biti jedan od mojih najbopljih prijatelja - rekla je tada Nina.

Da su zaista u braku potvrdila je i sama Ines koja je 2020. na Instagram postavila sliku sa njihovog venčanja na godišnjicu braka. Par je dobio sina i sve je bilo idilično dok se u njhov brak nije umešao Bred Pit.

Ljubavni trougao

Holivudskog zavodnika, koji je od nje stariji 26 godina, Ines je upoznala preko zajedničkih prijatelja na jednom koncertu 2022. Bred je odlepio za lepom dizajnerkom nakita. Iako je bila udata to ga nije sprečilo da je zavede.

U početku su krili svoju vezu, ali su zajedno fotografisani kad je on slavio 59. rođendan u jednom italijanskom restoranu u Holivudu. Ubrzo se Ines iselila iz zajedničkog doma koji je delila sa Veslijem, koji je pokrenuo razvod koji je okončan u februaru 2024. 

U međuvremenu, ona se preselila u luksuznu vilu kod Breda Pita. Ostalo je nejasno kome je sud dodelio zajedničkog sina koga je dobila u braku sa Veslijem, jer Ines odavno nije fotografisana sa detetom, niti je mališan viđen na njenim putovanjima sa Pitom.

Da su zaista par posle dve godine potvrdio je i sam Bred Pit kad se držeći Ines za ruku pre dva meseca pojavio na trkama Formule 1 u Velikoj Britaniji i time javno ozvaničio njihovu romansu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)