Moda

SNEŽANA DAKIĆ KIDA U ŠESTOJ DECENIJI: Zgodnija nego ikada, a uska crna haljina istakla baš sve! (VIDEO)

Voditeljka izgleda nikad bolje!

16.09.2024 20:00

SNEŽANA DAKIĆ KIDA U ŠESTOJ DECENIJI: Zgodnija nego ikada, a uska crna haljina istakla baš sve! (VIDEO)
Antonio Ahel/ATAImages

Snežana Dakić (55) proslavila se kao voditeljka emisije "Život u trendu". U svojoj novoj emisiji "Male stvari", ali i na društvenim mrežama, rado deli savete posebno iz oblasti ljubavi i muško-ženskih odnosa. Njene izjave nailaze na veliki odjek u javnosti. Mnogi pratioci se dive njenim vamp izdanjima, te nisu reteke izjave da pojedini gledaju emisiju samo zbog nje.

Voditeljka, iako na sredini šeste decenije, često dobija salve pohvale na račun mladalačkog izgleda, savršenog modnog stila i zgodnog tela. Ovog puta izgleda da je nadmašila i samu sebe budući da nikad bolje nije izgledala.

Snežana je ponela crnu dugu haljinu koja joj je stajala kao salivena. Da ima nepogrešiv ukus kada je moda u pitanju dokazalo se i ovaj put. Kreacija je bila veoma nebična, prilično i urbana i elegantna. Preko jednog ramena išla je tanana bretela, dok je preko drugog bila šira. 

Instagram-snezanadakic

Snežana Dakić

Materijal je bio savršen, a idelano je padao duž voditeljkinog tela i isticao sve njene adute, dok se tkanina delimično vukla i po zemlji, a imala je dodat i šlep. Za razliku od mnogih večernjih haljina, ova je delovala i lepo i veoma udobno, a tome u prilog ide i Snežanin osmeh koji nije skidala sa lica.

Celokupan stajling zaokružila je dugačkom tananom ogrlicom, diskretnim minđušama i crnom pismo torbom. Dugu kosu pustila je da pada u talasima, a svi su se složili da bi joj retko ko dao godine koje ponosito nosi.

Iako je stajala i pozirala među daleko mlađim manekenkama, razlika u godinama i izgledu između njih i Dakićeve uopšte nije bila vidna.

 

 

Usledila je salva pohvala za izgled popularne voditeljke.

- Kraljica, lepotica, veoma obrazovana i kulturna dama.

- Bomba!

- Nikad lepša!

- Prelepa žena.

- Najlepša i najzgodnija voditeljka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)