Moda

OSVANULE ROMANTIČNE FOTOGRAFIJE MARIJE VELJKOVIĆ U HALJINI NALIK VENČANICI: "Ovo sam prvi put probala danas!" (FOTO)

Društvene mreže se istog trena usijale.

14.09.2024 20:40

OSVANULE ROMANTIČNE FOTOGRAFIJE MARIJE VELJKOVIĆ U HALJINI NALIK VENČANICI: "Ovo sam prvi put probala danas!" (FOTO)
instagram-printscreen-mare.veljkovic

Voditeljka Marija Veljković (44) ne prestaje da privlači pažnju, a detalje posla i privatnog života često deli sa pratiocima na društvenim mrežama. Među njenim objavama uvek ima i brojnih saveta, a budući da je mama čak troje dece, najviše je onih iz sfere roditeljstva. Tu je i brojnih recepata, ali i deljenja ljubavnih objava sa glumcem Rastkom Jankovićem, sa kojim uživa u skladnoj vezi.

Septemabr važi za mesec ponovnog snimanja emisija, što je značilo i nov serijal emisije "Novi početak" na Javnom servisu. Marija je objavila serijal fotografija koje su delovale gotovo filmski. Budući da je diplomirana glumica, nije joj strano poziranje, a vešto oko fotografa je ovekovečilo neke od najboljih njenih izdanja.

Marija je pozirala u veoma elegantnoj beloj haljini u boji šampanjca koja po svemu izgleda poput prave venčanice. Ne zna se da li se lepa Mare priprema da u nekoj sličnoj haljini zakorači ponovo na "ludi kamen" ili je ovo tek jedna od njenih toaleta koje ima, tek haljina je u gornjem delu savršeno pristajala lepoj voditeljki.

 

 

Gornji deo bio je na tanke bretele, a po njemu su bili ručno vezeni cvetovi i to od bisera. U donjem delu usledila je masivna suknja koja se širila ispod korseta, dok je ispod tkanine bio i sloj postave od tila. Marija je trebalo još samo da ponese sandale visokih potpetica, u kojima bi "komotno" mogla da uhvati Rastka pod ruku i prošeta sa njim do oltara. Umesto tog scenarija, ona je obula sportske bele patike.

Kako bi atmosfera delovala što opuštenije, preko ove krajnje elagantne haljine je ogrnula beli džemper. Vezala je kosu, dok je imala diskretan nakit i veoma malo ili gotovo nimalo šminke. 

Ipak je po sredi bilo snimanje nove emsijije, a zgodna voditeljka je u opisu objave dodala.

- Danas sam prvi put probala vino sa ružom i jagodom - napisala je uz fotografije.

Njeni pratioci nisu ostali bez komentara.

- Kao iz romantičnog filma...prelepa…

- Kako si lepaaa Mare, a haljina je vau!

- Haljina lepa, a ti prelepa.

- Posebna i unikatna lepota.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)