Zanimljivosti

OSVANULA DO SAD NEVIĐENA FOTOGRAFIJA NATAŠE BEKVALAC SA VENČANJA: Izraz njenog i Kristininog lica nikad tužniji! (FOTO)

Dve sestre su uvek delile i dobro i zlo.

14.09.2024 18:10

OSVANULA DO SAD NEVIĐENA FOTOGRAFIJA NATAŠE BEKVALAC SA VENČANJA: Izraz njenog i Kristininog lica nikad tužniji! (FOTO)
ATA images

Pevačica Nataša Bekvalac (43) poznata je kao dama odličnog glasa i još boljeg stasa. Njeni hitovi ne zastarevaju, pa su nastupi novosadske Barbike uvek popunjeni. Nije tajna da ona ima dve sestre, Draganu i Kristinu, ali budući da je Dragana najstarija i da se brzo udala, Nataša i Kristina Bekvalac su nerazdvojne.

Belkvalčeva je nedavno na svom Instagram nalogu u vidu priče podelila i fotografiju sa venčanja njihove sestre Dragane. Budući da je ona devet godina starija od Nataše i čak 18 od Kristine, fotografija je izazvala burne rekacije.

Na slici su Nataša i Kristina u tinejdžerskom periodu, dok je u tom dobu i primetna razlika u godinama između njih dve. Obe imaju identične bele haljinice, u vidu karnera po obodu dekoltea i rukava. Primetno je da je Kristina tek devojčurak, dok obe sestre stoje krajnje ozbiljno, kao i njihovi roditelji iza njih.

instagram-printscreen-bekvalceva

Nataša i Kristina Bekvalac

Budući da su sve četvoro imali smrknut izraz lica, fotografija koju je Nataša našla je po svemu sudeći nasmejala kako nju samu, tako i njene pratioce na Instagramu kojih broji 871.000.

- Na venčanju Dragane. Kristina i ja "presrećne" i mama i tata - dodala je duhovita pevačica u opisu.

Fanovi su, nažalost ostali uskraćeni za komnetarisanje ove fotografije, budući da je objavljena u vidu priče. Za njom je išla još jedna na kojoj je Nataša bila na početku karijere, a kao i uvek uz nju je Kristina. 

instagram-printscreen-bekvalceva

Nataša i Kristina Bekvalac

Ono što su mnogi primetili je da se ni Nataša ni Kristina nisu mnogo promenile do današnjih dana. Dok je Nataša blistala na početku karijere gde je pojavom oduševila sve, ona i dalje osvaja publiku, dok je Kristina uspešna dizajnerka, a Dragana je i dalje u srećnom braku.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)