Moda

MARIJANA MATEUS U NIKAD MANJEM TOPU I SUKNJI NA BITNOM DEŠAVANJU: Kada vidite privezak na ogrlici, naježićete se! (FOTO)

Podržala zabranu seče šuma u Amazonu, ovako odevena!

12.09.2024 22:35

MARIJANA MATEUS U NIKAD MANJEM TOPU I SUKNJI NA BITNOM DEŠAVANJU: Kada vidite privezak na ogrlici, naježićete se! (FOTO)
Instagram-marijanamateus

Dizajnerka Marijana Mateus (52) bivša žena biznismena Miodraga Kostića i bivšeg fudbalskog asa Lotara Mateusa, ovih dana je zaokupljena svojom novom modnom kolekcijom koju priprema u Londonu. Kako živi na relaciji London - Beograd, koristi svaku priliku koja joj se ukaže da doputuje i do srpske prestonice.

Nedavno je zaređala put Azurne obale, a nije tajna i da je čuveni filantrop, pa je trenutno u Londonu na događaju koji za cilj ima podizanje svesti o seči šuma u Amazonu. Marijana uveliko samouvereno gazi šestom decenijom, baš kao da je treća decenija u pitanju, a na zlurade komentare se ne obazire. Takođe svaku priliku koristi da istakne neku od svojih modnih kombinacija, kao i sve svoje adute.

 

 

Ovoga puta opredelila se za trodelni set koji se sastojao iz topa koji je jedva prikrivao njeno bujno poprsje, suknje i bolera. Dekolte je bio u prvom planu, ali i njen ravan stomak, budući da je ponela suknju dubokog struka koja je bila u vidu A-kroja i mini dužine. Preko svega ogrnula je bolero istog šljokičastog crnog materijala sa srebrnim porubom, koji je dosezao tik do struka. 

Dizajnerka je celokupan stajling upotpunila malenom damskom tašnom, kao i letnjim čizmicama visokih potpetica koje su imale po sredini srebrnasto-biserne detalje slične onima na boleru.

Budući da obožava da se fotografiše, na selfiju koji je objavila nije izostala ni ogllica koja je bila u središtu njenog dubokog dekoleta. Zlatna ogrlica je imala dodatak u vidu priveska, ni manje ni više, već neke vrste đavolka - sličnog koji se nalazi u vidu kamenih statua na rubovima kuća u filmovima strave i užasa.

Instagram-marijanamateus

Privezak na ogrlici Marijane Mateus

Ovakvo njeno izdanje nije prošlo bez komentara.

- Najlepša dama.

- Čuveni osmeh.

-  Crna dama.

- Maki i dalje super izgledaš!

- Senzualna i uvek se*sipilna.

- Kao devojčica.

- Maki, osmeh ti je lekovit!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)