Ispovesti POSLE 11 GODINA SAZNAO JE ISTINU O SINU: Partnerka ga je lagala, istina je bila mnogo gora nego što je sumnjao! 22:00
Zanimljivosti EMOTIVAN SNIMAK KOJI JE RASPLAKAO SVE NA MREŽAMA: Vremešni dekica nije mogao da sakrije suze kad je ugledao njega! (VIDEO) 20:01
Zanimljivosti "KADA JE GAGA ODLAZIO MISLIO SAM DA ĆE MI SRCE PREPUĆI": Ljubiša Samardžić nikada nije preboleo smrt sina, ova dama ga je trgla iz ponora (FOTO) 12:02
Roditeljstvo IZAŠAO JE IZ ZATVORA NAKON 8 GODINA I KRENUO KA PRODAVNICI GDE MU RADI SIN: Zbog scene koja je usledila svi su prolili suze (VIDEO) 17:00
Roditeljstvo SEDEO JE NA TERASI STANA KADA JE OSETIO DA GA NEKO DODIRUJE: Okrenuo se i usledio je šok, život mu se promenio u samo nekoliko sekundi! (VIDEO) 18:01
Zanimljivosti KAMILA MI JE MAJKA, ALI ME JE PRODALA! Šokantne tvrdnje ovog muškarca tresu Britaniju, a još više zaprepašćuje "otkriće" ko mu je otac! (FOTO) 10:49
Zanimljivosti SIN PRINCA HARIJA NEPREPOZNATLJIV! Britanci bruje o fotografijama naslednika odmetnugog kraljevića i Megan Markl! (FOTO) 13:01
Zanimljivosti ŠTA SE DESILO ŠVARCENEGEROVOM SINU? Ovo je neverovatno, bio je toliko gojazan da se krio od ljudi! (FOTO) 16:01