Roditeljstvo

BILA JE NA PLAŽI KADA JOJ JE GLADNA BEBA ZAPLAKALA: "Bez razmišljanja uzela sam da je podojim, a sutradan je snimak završio na internetu i nastala je drama" (FOTO+VIDEO)

Isabel Lomaks je Tiktokerka koja je naišla na linč javnosti samo zato što je nahranila svoje dete.

17.08.2023 16:02

BILA JE NA PLAŽI KADA JOJ JE GLADNA BEBA ZAPLAKALA: "Bez razmišljanja uzela sam da je podojim, a sutradan je snimak završio na internetu i nastala je drama"  (FOTO+VIDEO)
TikTok-izlomax

Isabel Lomaks je samo jedna od žena koja je podojila svoju bebu u javnosti. Ona je bila na plaži gde su tela u minijaturnim kupaćim kostimima na svakom koraku, pa se niko nije preterano obazirao na to što je u “moru” tanga kupaćih, koji više otkrivaju nego pokrivaju, jedna žena zaista izvadila dojku iz kupaćeg kako bi podojila dete. Jedna žena se istakla kao neko kome je to i te kako zasmetalo.

Žena koja je sedela u neposrednoj blizini dojilje je bila zgrožena prizorom, iako je i ona majka i ima sina od četiri godine. Naime, ona se zapanjila činjenicom što je njen četvorogodišnji sin mogao u svojoj neposrednoj blizini da vidi golu dojku i nije znala kako bi mu objasnila situaciju za koju je dovoljno reći da mama doji bebu

Isabel je Tiktokerka koja je sutradan na Fejsbuku zatekla ni manje, ni više već snimak na kome je videla sebe kako doji sina na plaži. Žena koja je sedela pored nje, ne samo da ju je krišom snimala već je snimak objavila na internetu i to sledećeg opisa:

- Ne stidim se žena koje doje u javnosti. Međutim, stidim se žena koje doje u javnosti bez ikakvog poštovanja da bi trebalo da pokriju svoje grudi bar zbog drugih i koje dopuštaju da svi vide njihove dojke sa sve bradavicama. Morala sam da prekrijem oči svome sinu i da mu objašnjavam zašto je ta teta svima pokazala grudi, a ni ja nisam želela da gledam te grudi. Imajte bar malo poštovanja! - glasio je post na Fejsbuku.

TikTok-izlomax

Fejsbuk objava

Lomaksova je obasnila na snimku koji je usledio, a kao odgovor na post koji je gospođa sa četvorogodišnjim sinom objavila, da je ta gospođa više puta prošla pored nje na plaži i lično da joj kaže šta joj smeta.

- Mnogo bih je više cenila da mi je to lično rekla, ne bih je verovatno poslušala i ne bih zato što njoj smeta prestala da dojim gladnu bebu, ali ovo što je uradila i što me je tako javno oplela na internetu je tek za posebnu priču. Ukoliko joj se ne sviđa, nije morala da gleda. Sinu je mogla lepo da kaže da ja dojim svoju bebu, a ako ona misli da dete od četiri godine može na neki drugi i se*sualni način da posmatra dojku, tek na to ne znam šta da kažem, svakako je njen gest bio izuzetno ružan. Ukoliko vidite negde ženu da javno doji dete trebalo bi samo da joj kažete: “Bravo, samo nastavite!” - objasnila je dojilja.

 

 

Snimak na Tik-toku je pregledan 534.000 puta, a dobio je veliki broj podeljenih reakcija.

- Bravo, mama, samo nastavi!

- Nemam običaj da svoje dete javno dojim, ali nemam ništa protiv žena koje to rade.

- Napolju je trenutno pretoplo da bi maramama, peškirima i ćebićama prekrivale sebe i povrh svega zamislite kako bi bilo bebama da sisaju pokrivene peškirom preko glava na + 40?

- Kad god meni neko uputi komentar na račun toga zašto dojim dete u javnosti, odgovorim mu da može da skine košulju pa da je stavi preko glave da me ne bi gledao, takođe, ako im smeta što dojim dete u restoranu, mogu oni da odu u toalet i tamo da nastave obrok.

- Podržavam majke koje doje, ali smatram da to ne bi trebalo da bude u javnosti, pošto su i mokrenje i se*s biološka potreba, pa niko to ne radi u javnosti - bile su samo neke od reakcija, a o ovome je pisao i Njujork post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)