Roditeljstvo

MAJKA SE NAŠLA NA METI ŽESTOKIH OSUDA: Nazivaju je samoživom zato što je odbila da sinu plaća trening iz sebičnog razloga!

Ova mama smatra da se već dovoljno daje svojoj deci i da ona zaslužuje neko zadovoljstvo u životu.

27.08.2023 16:00

MAJKA SE NAŠLA NA METI ŽESTOKIH OSUDA: Nazivaju je samoživom zato što je odbila da sinu plaća trening iz sebičnog razloga!
shutterstock.com

Roditelji se veoma često odriču mnogih stvari da bi svojoj deci pružili što bolje uslove života. Većina dece danas ima brojne vanškolske aktivnosti koje su dodatni udar na budžet porodice. Međutim, jedna majka je odlučila da kaže ne sv om sinu kada joj je zatražio da ga upiše na još jednu aktivnost.

Kako je objasnila ova mama, odlučila je da sinu ne ispuni želju jer nije želela da odrekne svojih tretmana botoksom. Govoreći za Kidspot, ova majka troje dece je objasnila da je mnogi osuđuju i nazivaju sebičnom, ali je ona naglasila da se majke najčešće žrtvuju za svoju decu što nije uvek u redu. Iako je rekla da bi najviše volela da može sinu da plaća sve njegove treninge, shvatila je da i ona ima pravo da sebi nešto priušti.  

- Ljudi kažu da sam samoživa, trpim žestoke kritike ali ja samtram da nisam takva. Volim koliko su moja deca strastveni prema svema što rade i ne želim ništa više nego da to podržim i ohrabrim, pogotovo kako odrastaju, ali istovremeno verujem u ravnotežu u porodici - izjavila je ova majka. 

Promo foto

Botoks je jedino zadovoljstvo koje sebi može da priušti, a smatra da je briga o sebi podlednako važna.

Rekla je da njen sin ide na dva sporta, a da i druga dva njena deteta imaju svoje obaveze. Ona bi 130 evra, koje troši na tretmane botoksa morala da izdvoji za njegovu treći sport svog sina, ali ni to bi bilo dovoljno da se pokriju svi troškovi. Prema njenim rečima botoks je jedino zadovoljstvo koje ima i koje ona doživljava kao deo brige o sebi čega ne želi da se odrekne. 

- Mnogi prijatelji me osuđuju, kažu da sam sebična ali to je moj život i moja deca. Ulepšavanje botoksom me čini samouverenom i srećnom, a odražava se i na druge sfere mog života, uključujući i roditeljstvo - rekla je ova žena.

Ona se nada da će u budućnosti moći svom sinu da kaže "da" i da mu ispuni svaku želju, ali ne žali što ga je ovaj put odbila. 

- Znam da mnogi neće razumeti moj izbor i smatraće da sam sebična, ali moram da se brinem i o sebi da bi sve funkcionisalo. Imam i ja dušu - zaključila je ova majka. 

Kako je dodala njen sin dobro podneo vest da neće moći da mu plaća treći sport. 

- Nije se previše potresao, samo je slegnuo ramenima i nastavio sa svojim aktivnostima - dodala je ova majka.

BONUS VIDEO

Komentari (0)