Roditeljstvo

OSTAVILA JE SINA NA TREN SAMOG I KAD SE VRATILA ZANEMELA JE OD ŠOKA: Mališan je pronašao neobičan način za igru koji je skupo koštao njegove roditelje! (VIDEO)

Kreativnost ovog dečaka naišla je na brojne komentare na mrežama.

25.08.2023 13:00

OSTAVILA JE SINA NA TREN SAMOG I KAD SE VRATILA ZANEMELA JE OD ŠOKA: Mališan je pronašao neobičan način za igru koji je skupo koštao njegove roditelje! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/king_m077

Deca imaju najneobičnije načine za igru. I pored gomile igračaka oni će se radije zaigrati šerpicama ili kašikama i viljškama. Međutim, ono što je uradio jedan mališan naišlo je na brojne komentare na društvenim mrežama.

Video je na Tik Tok postavila njegova mama koja je pokazala neobičnu kreativnost njenog sina koja je skupo koštala njegove roditelje. Naime, ona je na kratko ostavila sina samog u sobi i kad je otvorila vrata da proveri šta dečak radi ostala je u šoku. Dečak je pronašao neobičan način da se zabavi koji se baš i nije dopao njegovoj mami. 

Pixabay.com

Deca pronalaze igru u najbesmislenijim stvarima a nekad to može da napravi i štetu

Na snimku se vidi mališan koji se ludo zabavljao ubadajući jednu po jednu bojicu zabadao u kožni kauč, praveći mozaik. Sudeći po njegovom osmehu sjajno se zabavljao, iako se ova vrsta igre nije dopala njegovoj majci. Oko 15 olovaka različitih boja bile su ubodene u kauč jedna pred druge, dok se dečak vragolasto smešio. 

Usledili su brojni komentari na njen post. I dok su jedno smatrali da dečak treba da bude kažnjen za nestašluk i uništen kauč, drugima je ovo bilo beskrajno smešno.

- Jesam jedini koji razmišlja o tome koliko je taj materijal jeftin kad se može olovka ubosti u njega.

- Ko je snimao i nije ga zaustavio?

- On samo vežba akupunkturu!

- Predivni vizuelni efekti.

- Čovek je umetnik.

- O ne, šta je uradio. Već vidim da će biti kažnjen.

- Moj sin je uradio isto ali na sedištu skupocenog automobila mog muža - bili su neki od komentara.

I dok su mnogi u ovome videli veliku štetu koja ide na teret roditelja, drugi su rekli da uspomene nemaju cenu i da nije bitno koliko je krevet plaćen. Bilo je i onih koji su smatrali da mališan zaslužuje oštru kaznu zbog uništavanja nameštaja kako bi naučio da takve stvari više ne radi. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)