Zanimljivosti

ŠETALA JE U VRTOGLAVIM POTPETICAMA I STALA KAO UKOPANA: Muškarac je pao na kolena ispred nje dok je njen dečko sve to snimao! (VIDEO)

Isabela Viola je imala malu neprijatnost u Sen Tropeu, ali joj je ljubazan konobar pritekao u pomoć.

30.11.2023 22:00

ŠETALA JE U VRTOGLAVIM POTPETICAMA I STALA KAO UKOPANA: Muškarac je pao na kolena ispred nje dok je njen dečko sve to snimao! (VIDEO)
Tiktok-isabellaviola9

Mnoge devojke maštaju o tome da jednog dana zablistaju baš kao u bajci “Pepeljuga”, a Tiktokreka Izabela Viola je imala identično iskustvo. Ona je na ovoj mreži objavila video snimku pod imenom “trenutak iz bajke o Pepeljugi”. Međutim, ona nije kao Pepeljuga zablistala na balu, već imala problem sa cipelom. 

Izabela je otišla sa dečkom na putovanje u Sen Trope. Tiktokerka koja na ovoj društvenoj mreži uglavnom oblavljuje modni sadržaj rešila je da se prošeta priobalnom drvenom stazom koja je napravljena tako što su naređane letve preko peska, da bi se lakše hodalo. Međutim, Izabela bila u pink sandalama vrtoglavo visokih potpetica.

 

 

Njen dečko ju je snimao dok je ona zavodljivo zanjihala kuhovima i zakoračila. U jednom trenutku je stala kao ukopana jer joj se tanka štikla zaglavljena među daskama.

Baš u trenutku kada se Izabelina štikla zaglavila u podu, pored nje je prolazio konobar, koji je primetivši nezgodnu situaciju, bez razmišljanja kleknuo na jedno koleno i izvadio sandalu koju je pružio Izabeli. Zbunjena Tiktokerka se uz smeh zahvalila konobaru koji se poneo poput pravog džentlmena. Mnogi su u komentarima osudiuli njenog dečka koji je celu situaciju snimao, umesto da on tako kavaljerski odreaguje. Međutim, Viola ga je odbranila uz kostataciju da je konobar bio blizu i da zato prvi odreagovao.

- Ne mogu da prestanem da se smejem dok postavljam ovaj video - piše u Izabelinom opisu na Tik-toku, a o njoj je piao i San.

 

@isabellaviola9 I can’t stop laughing while posting this lmfao 👠 #epicfail #embarrassingmoments #cinderella ♬ Waltz No.2 - Cihat Aşkın

 

Snimak je pregledan tri miliona puta, a ima blizu 300.000 sviđanja, dok su se reakcije ređale.

- Taj konobar je zaista ispao pravi kavaljer.

- Kako je konobar u trenutku shvatio problem i još klekao na jedno koleno, kao u bajci.

- Zašto tvoj dečko to nije uradio, sram da ga bude!

- Meni se to isto desilo jednom i to dok sam prelazila ulicu, umalo kamion da me zgazi!

- Previše si se šepurila draga Izabela, pa je Univerzum rešio da te malo “pecne”.

- To se zove karma, dušo!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)