Roditeljstvo

DEKI SU ZAVEZALI OČI I SPUSTILI MU BEBU U NARUČJE: Dirljiva scena rasplakala je njegovu unuku, ali i sve druge ljude na mrežama! (VIDEO)

Veteran Drugog svetskog rata nije mogao da sakrije emocije koje su ga preplavile.

27.12.2023 13:00

DEKI SU ZAVEZALI OČI I SPUSTILI MU BEBU U NARUČJE: Dirljiva scena rasplakala je njegovu unuku, ali i sve druge ljude na mrežama! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/lex.fowler

Svaka baka i svaki deka će vam priznati da je jedan od najlepših trenutaka u njihovom životu dan kada su dobilu unuke. I dok su prema deci znali da budu i vrlo strogi, kad uzmu unuče u ruke postanu mekani kao pamuk. Većina njih će priznati kako je ljubav prema unucima neverovatna, a deca koja imaju sreće da odrastu uz bake i deke zauvek ostaju povezani sa njima. 

shutterstock.com

Odrastanje dece uz baku i deku je jedno od najlepših iskustava

 

Leks kako se predstavlja na mrežu Tik Tok pokazala je prvi susret svog dede sa njenom tek rođenom ćerkom. Dejvi Muirhed ima 101 godinu, učestvovao je u Drugom svetskom ratu i kako je navela njegova unuka rešili su da iznenade deku. Ne sluteći šta ga čeka, a beskrajno verujući svojoj unuci, Dejvi je pristao da mu maramom zavežu oči dok je mirno sedeo u stolici ne sluteći kakvo iznenađenje mu spremaju njegovi najbliži. Leks je nežno spustila bebu u dekino naručja a potom mu skinula povez sa očiju. 

Deda je prvo bio iznenađen, a potom mu je suza zaiskrala u očima dok je nežno držao u rukama svoju  praunuku. Nežno joj je nešto šaputao a potom joj je spustio poljubac na čelo. Ova scena je rasplakala i raznežila njegovu unuku i njenog supruga, ali i sve druge ljude na mrežama. 

Video je privukao veliku pažnju i prikupio skoro 900 000 sviđanja, a mnogi su se složili da nema lepšeg trenutka od dirljivog susreta njih dvoje.

 

@lex.fowler

A day I never thought we would get to see! My great grandpa Dewey Muirhead meeting (our daughter Millie Fowler) his great great granddaughter! 101 years apart! He served in World War II ♥️ just listen to his sweet voice tremble as he enjoys this sweet surprise!! ♬ original sound - Lex

 

- Ja sam tip koji je u fazonu "nemojte mi ljubiti bebu" ali pradedin poljubac je nešto što se zauvek pamti. Tako slatko.

- Sve za šta se ovaj čovek borio postalo je stvarno u njegovim rukama.

- Gledam i ne prestajem da plačem. 

- Ova istorija u njegovom glasu, to je nešto posebno. Uživaj u svojoj praunuci.

- Pradede su najbolji učitelji na svetu. Toliko isustva i mudrosti imaju. Presrećan sam što je moj sin imao priliku da upozna i odrasta uz svog pradedu. 

Dok je devojčica sve vreme plakala, stari deda joj se obraćao nežnim glasom pokazavši koliko je oduševljen time što je postao njen pradeda. U očima i u glasu ovog deke mogao se osetiti plač i suze radosnice zbog dirljive situacije u kojoj se našao.

Mnogi su se složili da je porodica jedno bogatstvo koje se ne može meriti ni sa čim materijalnim.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)