Ostali ljubimci

NEOBIČAN SUSRET NA PUTU: Žena je pretrnula od straha kad je ugledala stvorenje koje se nalazilo u njenim kolima! (FOTO+VIDEO)

Mirna šetnja prirodom pretvorila se u nezaboravnu scenu sa divljom životinjom.

22.12.2023 17:05

NEOBIČAN SUSRET NA PUTU: Žena je pretrnula od straha kad je ugledala stvorenje koje se nalazilo u njenim kolima! (FOTO+VIDEO)
Instagram-ferociousplanet

Uobičajena vožnja do obližnje šume i sakupljanje jabuka za jednu ženu pretvorila se u nezaboravan trenutak kada je naišla na neobičnog saputnika. Snimak koji je osvanuo na internetu i koji je pregledan milionima puta prikazuje ovu ženu koja se usred šume, sasvim sama, vraća do automobila. Ona sa sobom nosi korpu punu jabuka, koje je, izgleda zastala da pokupi. Međutim, upravo te jabuke mogle su je koštati života.

Ova dama verovatno nije ni slutila da će rutinska šetnja po šumi postati jedinstvena avantura koja će joj ostati urezana u sećanje. Na putu ka automobilu čula je neobične zvuke koji su dopirali iz zadnjeg dela automobila. Već sledećeg trena shvatila je da je unutar njenog automobila medved! Instiktivno je gurnula vrata, misleći da će tako ostaviti medveda unutar kola, ali on je odmah izleteo napolje.

Instagram-ferociousplanet

Žene naišla na medveda u kolima

Srećom, medved nije bio mnogo veliki, ali zna se da bi mogao da je napadne svakog trenutka. Žena je u pokušaju da zatvori divlju životinju unutar automobila prosula sve jabuke, a onda je počela glasno da vrišti na sav glas. Medved je takođe bio prestravljen neočekivanim susretom, a još više tolikom vriskom, pa je iskočio iz automobila vidno zbunjen.

Žena je vrištala i bežala koliko je noge nose, a čini se da je njen vrisak koji se prolomio šumom iznenadio i uplašio i samog medveda. Divlje životinje imaju svoj način izražavanja šoka, ali ovaj medved je izgledao gotovo uvređen načinom na koji je ova žena reagovala. On nije pojurio za njom, već je zbunjeno nastavio svojim putem.

Morate biti oprezni u "zemlji medveda", jer će crni medvedi koristiti svoj neverovatan njuh i nanjušiće sve ostatke grickalica koje ostavite u automobilu. I oni će naći način da uđu... Posebno ako ostavite otvorena vrata. Srećom, ova žena nije povređena - stoji u opisu.

 

 

Snimak je samo na Instagramu dobio milion sviđanja, dok su se komentari ređali, a većina ih je bila duhovita, iako situacija nije bila nimalo bezazlena.

- Medved je bio u fazonu: “Dođavola, ova žena hoće da me kidnapuje!”

- Medved koji se razmišlja: “Pa čekaj, gde su obećane jabuke i zašto ova lujka ovoliko vrišti?”

- Zašto bi želela da zatvori vrata i zadrži ga unutra? Taj medved bi napravio haos u automobilu!

- Bolje upropašćen auto, nego da te pojede medved za užinu!

- To što je toliko vrištala ga je dodatno uznemirilo.

- Ma meda je samo gledao svoja posla i video auto usred šume, gde mu mesto nije - glasili su neki od komentara ispod snimka na Instagramu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)