Zanimljivosti

SPUŠTALA SE PO SKI-STAZI I NE SLUTEĆI KOJA ZVER JE VREBA: Kamera snimila scenu od koje je mnogima zastao dah (VIDEO)

Snimak koji je pregledan milionima puta izazvao nevericu na društvenim mrežama, svi se pitaju da li je devojka preživela.

07.12.2023 10:02

SPUŠTALA SE PO SKI-STAZI I NE SLUTEĆI KOJA ZVER JE VREBA: Kamera snimila scenu od koje je mnogima zastao dah (VIDEO)
Instagram-whereisnigga

Ljudi koji obožavaju skijanje i time se dugo bave, ponekad ne biraju ni vreme ni mesto za spust. Oni za spuštanje bilo skijama, bilo daskom, biraju terene na kojima uglavnom nema mnogo turista i ostalih posetilaca. Loše vreme, sneg ili magla skijašima ne mogu ništa, budući da su na sve to već navikli. Međutim, nisu skijaške staze predviđene za skijanje bez razloga. Ostali delovi koji nisu planirani za to mogu da budu potencijalno opasni za spust zbog neravnog terena, prepreka, dok nije nemoguće i da poneka divlja životinja zaluta put staze.

Upravo tako je jedan snimak postao rado gledan na društvenim mrežama i prosleđivan dalje. Na njemu je surferka koja se pripremila za spuštanje snoubordom (snowboard). Ona je u kompletnoj skijaškoj opremi, ima tzv. fantomsku kapu na glavi koja joj štiti i bradu, dok preko lica ima ogromne naočare za skijanje. Povrh svega ona ima i velike slušalice, iako je sasvim sama u divljini, i to na nepoznatoj stazi. Slušalice joj dodatno onemogućavaju da bilo šta čuje.

Ova devojka pevuši zvuk melodije koja upravo ide sa slušalica i namešta gojzerice na dasku za skijanje. Ni u najluđim snovima ne nada se da za njom juri neka divlja životinja, a ponajmanje medved. Svuda oko nje su sneg i magla, ali se ona veselo pevušeći spušta daskom i snima kompletan spust. 

Zahvaljujući video-snimku, može se videti da joj je sve vreme za petama veliki medved koji ne prestaje da je juri. Devojka s druge strane nema nikakvu predstavu da svakog trenutka može da postane plen gladne životinje. Ono što je nasmejalo mnoge je to što ona sve vreme pevuši dok medved pokušava da je sustigne. Srećom, devojka je bila brža, pošto je uhvatila zalet daskom i spustila se do kraja, i dalje ne znajući da je u blizini medved. Staza ipak nije bila toliko duga, pa se krajnji ishod ne zna, ali budući da je snimak objavljen na Instagramu, najverovatnije se sve završilo u najboljem redu, a ova devojka pamtiće ovo iskustvo čitavog života.

 

 

Video je samo na Instagramu dobio 429.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Ponekad je najbolje da ne znate šta vam se sprema.

- Devojko, ne staj!

- Ovo je kao u filmu!

- Čist primer kako muzika može da spasi život!

- Nadam se da je devojka preživela!

Instagram-whereisnigga

Medved ju je jurio sve vreme, a ona to nije ni primetila

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Maja

07.12.2023 15:09

Video je lazan, ona kliza negde u Japanu, ovo iza nje sto trci je americki grizli, kojih nema u Japanu.