Roditeljstvo

SVEKAR I SVEKRVA IMALI SU NIZ ZAHTEVA OD SNAJE UOČI NJENOG POROĐAJA: Kad je otkrila šta su sve tražili nastala je bujica komentara, cela porodica se umešala (FOTO)

Brenda En je Tiktokerka koja je svesna da je roditelji njenog supruga ne vole, ali sada su prevršili svaku meru.

04.01.2024 11:40

SVEKAR I SVEKRVA IMALI SU NIZ ZAHTEVA OD SNAJE UOČI NJENOG POROĐAJA: Kad je otkrila šta su sve tražili nastala je bujica komentara, cela porodica se umešala (FOTO)
Tiktok-brendaann1008

Brenda En je Tiktokerka koju prati 127.000 ljudi. Ona je mama devojčice, a nedavno je objavila da nije u dobrim odnosima sa svekrom i svekrvom i to zbog njihovih bizarnih zahteva koji su se ticali njenog porođaja

Brenda je, kao i svaka mama, želela sama da odluči šta će sve poneti u porodilište, koga će od posetilaca pozvati da prisustvuje porođaju, a koga kasnije da dođu kući i vidi bebu. Međutim, izgleda da su roditelji njenog supruga imali sve do detalja isplanirano za dolazak njene ćerke, a njihove unuke. Ova mama je podelila spisak stvari koje je dobila od svekrve, koju je podelila sa svojim pratiocima na Tik-toku, a snimak je stekao veliki broj pregleda.

Za početak, Brenda ne bi trebalo da ima nikakvo lično mišljenje koje se tiče posetilaca bilo tokom svog porođaja, bilo kod kuće kada i beba dođe. S druge strane, to uključuje pun hodnik familije njenog supruga koji će biti pozvani od strane njenog svekra i svekrve. Roditelji njenog muža očekuju da im javi čim krene na porođaj i to putem telefonskog poziva, a ne putem poruke, kako bi bili sigurni i primili poziv, da bi obavestili celokupnu rodbinu. Pošto se beba rodi, svekrva očekuje da Brenda svima naglasi da dobro operu ruke pre nego što uzmu bebu u naručje.

Međutim, Tiktokerka je rešila da se ogluši o sve što su joj na neki način naredili. Za početak, ona ih nije obavestila pozivom da kreće na porođaj, niti im je uopšte pustila poruku. Jednostavno, otišla je da se porodi u pratnji supruga bez potrebe da obavesti njegove roditelje. Tako je izbegla scenario u kom bi ceo hodnik trebalo da bude preplavljen familijom njenog muža. Tek kada su došli kući sa bebom, javili su im, a potom odlučili kada i ko može da im dođe u goste kako bi video novorođenče. Malo je reći da su svekar i svekrva bili ljuti na snaju, čak izbegavaju i da dođu da vide unuče, a o tome je pisao i San.

Snimci u kojima Brenda objašnjava da želi da bude sama sa bebom kako na porođaju, tako i kod kuće i bez posetilaca, koji su razbesneli njenu svekrvu pregledani su milionima puta, a reakcije nisu izostale.

- Bože dragi, pa to je tvoja beba, oni bi trebalo da podržavaju svaku tvoju odluku.

- I ja bih otišla da se porodim bez ikakve najave, samo bih javila kada se malo oporavim da mogu da dođu da vide bebu i to kad meni odgovara.

- Da se ovo meni desi sa svekrom i svekrvom, bili bi moji bivši svekar i svekrva.

- Kao baka poštujem sve što moja snaja odluči, to je njeno dete, ne moje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)