Brak i veze

ŠOKANTNO OTKRIĆE POSLE SMRTI SUPRUGA: Žena je saznala sve njegove tajne, dvostruki život bio je samo deo užasa(FOTO+VIDEO)

Shvatila je da ga zapravo nije nikada ni poznavala.

02.03.2024 20:00

ŠOKANTNO OTKRIĆE POSLE SMRTI SUPRUGA: Žena je saznala sve njegove tajne, dvostruki život bio je samo deo užasa(FOTO+VIDEO)
tiktok-cherrybombsquad007

Čeri je tiktokerka koja je nedavno podelila neverovatnu priču o tome kako je otkrila da ju je pokojni suprug varao, nakon što je pregledala njegov računar posle njegove smrti.

Ona je objavila video koji je deo serije od sedam snimaka koje je nazvala "hronike pokojnog muža". U ovom video sadržaju, ona je otkrila da je nakon smrti supruga pronašla ogromnu količinu poruka koje je razmenjivao sa različitim ženama, ali to nije sve. On je pojedinim damama slao skupe poklone, a trošio je i na stotine eura na stranicama “za odrasle”.

tiktok-cherrybombsquad007

Nije se nadala onome što će naći na računaru

Najšokantniji deo snimaka su izmišljene priče koje je njen suprug govorio ženama koje je upoznavao putem interneta, uključujući i najveću laž da mu je supruga mrtva. Spisak njegovih laži bio je poduži. Svojim devojkama pričao i izmišljene priče o supruzi, uključujući: „Doživela je nesreću i u komi je, ja sam sasvim sam“. Takođe je lagao i pričao im da ga je žena ostavila zbog drugog muškarca.

Najšokatniji odgovor jednoj devojci je ovaj: „Žena mi je upravo umrla, ja sam samohrani otac“. Sledeći put je rekao da je supruga napustila njega i njihovu ćerku po drugi put. „Jednostavno imam brak bez ljubavi“, napisao je. Kao šlag na torti, baš kada se njegova supruga Čeri spremala da ugasi računar pokojnog muža, jedna od njegovih ljubavnica mu je poslala poruku: „Tako mi nedostaješ, dušo. Fejstajm večeras?”

- Shvatila sam da ga zapravo nikada nisam upoznala. I dalje sam ljuta, ali nikada neću dobiti odgovore na sva moja pitanja - požalila se ova samohrana majka, a o tome je pisao i Njujork post.

Nakon što je podelila svoju priču, ova žena je dobila veliku podršku od drugih korisnika društvenih mreža, kao i priče drugih žena koje su prošle kroz slična iskustva svojih partnera.

- Bila bih toliko ljuta što ga nema da mogu da vičem na njega!

- Ovo je zaista frustrirajuće. I meni se slično desilo, nisam mogla ni da mu kažem ništa, niti da tražim razvod.

- Ovo mora da je jako teško, tako mi je žao.

- Na sahrani mog muža pojavilo se pet devojaka. Nisam znala da sam se pridružila “klubu”.

- Upoznala sam suprugovu trudnu devojku dok je bio u komi. Probudio se i video nas obe u podnožju kreveta.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)