Brak i veze

EMA JE UPLATILA PUTOVANJE ZA DEČKA I SEBE: Usledilo je nešto čemu se nije nadala, pa je donela neočekivanu odluku! (FOTO+VIDEO)

U pomoć joj je priskočio tata koji je rešio njen problem.

13.02.2024 22:00

EMA JE UPLATILA PUTOVANJE ZA DEČKA I SEBE: Usledilo je nešto čemu se nije nadala, pa je donela neočekivanu odluku! (FOTO+VIDEO)
Tiktok-emmadipalmaa

Zaljubljeni parovi jedva čekaju da uplate putovanja kako bi uživala u odmoru i otkrivanju novih mesta. Ema Di Palma je Tiktokerka koja je uplatila putovanje Evropom za nju i njenog dečka. Oduševljeno je počela da se polako pakuje i uživa u predstojećim danima, a onda je usledilo nešto čemu se nije nadala. Samo 7 dana pred put dečko je ostavio uz obrazloženje da mu “treba vremena” da razmisli o svemu. 

Ema je ostala slomljenog srca i uplaćenog putovanja za dvoje koje nije mogla da otkaže nekoliko dana pred polazak. Njen otac je tada stupio na scenu. On nije želeo da njegovoj mezimici propadne obilazak Evrope ili da tamo sama tuguje, pa je rešio da on pođe sa njom. 

Ema je objavila snimak na kojem ona i njen otac uživaju u zajedničkom putovanju, umesto njenog bivšeg dečka. Nažalost, tokom putovanja, ona je saznala da njen bivši dečko ne koristi vreme da “razmisli” o njihovom odnosu, već je uveliko započeo vezu sa drugom devojkom. Ipak, nije izgubila očevu podršku, a on je ponovo stao uz nju i tešio je u teškim trenucima.

Ova priča je dirnula mnoge, a komentari ispod snimka bili su ispunjeni podrškom i divljenjem zbog očevog nesebičnog gesta. Mnogi su istakli očevu ulogu kao „najboljeg tate na svetu“ i hvalili njegovu ogromnu ljubav prema ćerki. Iako je situacija bila teška, Ema je istakla da je ovaj neočekivani odmor sa ocem bio savršen trenutak da se njih dvoje još više zbliže. Uprkos emotivnim izazovima, njena veza sa ocem je ojačana kroz ove nezaboravne trenutke, a o tome je pisao i Miror.

 

 

Video je prikupio neverovatnih 4 miliona pregleda i ljudi su bili dirnuti prizorom oca i ćerke kako uživaju u zajedničkom vremenu. 

- Veruj mi kada ti kažem, te uspomene ćeš pamtiti večno.

- Zapravo taj momak ti je učinio uslugu. Znaš da će tvoj tata biti tu za tebe do svog poslednjeg daha.

- Taj bivši bi verovatno samo uništio putovanje, možda bi te ostavio samu usred Evrope, divno je što je tvoj otac kraj tebe umesto njega.

- Tvoj otac je pravi heroj i spasitelj!

- Koliko ste samo oboje srećni na putovanju, uživali ste!

- O Bože, suze mi same liju niz obraze, toliko emotivno i divno. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)