Brak i veze

DRŽALA JE U RUKAMA DOKAZ NEVERSTVA SVOG DEČKA: Reakcija devojke sve je zaprepastila, ovakav rasplet je malo ko očekivao! (VIDEO)

Objava Anželike Montalbano izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama.

02.02.2024 19:01

DRŽALA JE U RUKAMA DOKAZ NEVERSTVA SVOG DEČKA: Reakcija devojke sve je zaprepastila, ovakav rasplet je malo ko očekivao! (VIDEO)
tiktok/printscreen/angelicamontalbano

Veza zahteva jednaku posvećenost i poverenje obe strane, međutim nekada se dešavaju iskušenja koja ljubavni par stavljaju pred veliki test. Prepirke zbog nesporazuma nisu retkost, a najčešći razlog raskida je neverstvo. Međutim, ako pitate žene, u većini slučajeva intuicija ih nije izneverila; kad god su mislile da postoji "alarm za uzbunu", ispostavilo se da su bile u pravu.

shutterstock.com

Posvećena veza zahteva visok nivo poverenja

 

Anželika Montalbano, kako se potpisuje na  društvenoj mreži TikTok, podelila je sa svojim pratiocima neprijatno saznanje kako je vozeći se u kolima sa svojim dečkom sasvim slučajno saznala da je vara. Ona je objavila snimak u kom se vidi kako u rukama drži ajlajner za koji tvrdi da nije njen, a koji je pronašla u automobilu svog momka. U objavi Anželika zbunjeno gleda u šminku, a onda na trenutak u momka koji se ne okreće ka njoj, nemajući pojma šta se dešava. 

Ovaj slučaj je podigao internet "na noge", pa su joj korisnici mreže poručili da ih obavesti o čemu se zapravo radi.

 

 

- Neko ažuriranje?

- Devojko... Nadam se da je to tvoj ajlajner? Ili on ima sestru?

- Jednostavno ga pitaj kome pripada taj ajlajner.

- Ovo se meni dogodilo i bila je u pitanju drugarica.

- Možda je neki nesporazum - bili su neki od komentara.

I dok su mnogi smišljali šta da ga devojka pita, drugi su je savetovali da dobro proveri situaciju, jer se dešavaju nesporazumi. Upozoravali su je da bi mogla da se pokaje ako je reč o nekoj rođaci ili drugarici njenog dečka koja je slučajno zaboravila ajlajner u njegovom automobilu. Ali, bilo je i onih koji su joj poručili da je tuđa šminka alarm za uzbunu.

 

 

Iako su mnogi očekivali da će ona u nekom narednom postu objasniti šta se zapravo dogodilo, na sledećem snimku koji je postavila vidi se njen dečko koji vuče kofere ispred nje.

- Nadam se da je ovo odgovor koji ste čekali - napisala je ona u postu, i dalje ne objasnivši o čemu se radi.

I dok su je jedni podržali, verujući da je nakon prevare izbacila dečka iz zajedničkog doma, drugi su bili razočarani i poručili su joj da takav ishod nisu očekivali. Anželika je ostavila pratioce da nagađaju šta se dogodilo i da li je u pitanju realno iskustvo ili je sve bila samo gluma.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)