Brak i veze

MLADOŽENJA JOJ BRANI DA NA VENČANJU NOSI BELU VENČANICU: Razlog je šokantan, ko bi ovo tolerisao?

Ispovest jedne devojke izazvala je burnu reakciju javnosti.

26.01.2024 16:50

MLADOŽENJA JOJ BRANI DA NA VENČANJU NOSI BELU VENČANICU: Razlog je šokantan, ko bi ovo tolerisao?
shutterstock.com

 Amerikanka od 27 godina se obratila na platformi Redit da podeli svoj problem u vezi predstojećeg venčanja. Iako je odabrala prelepu belu venčanicu, njen verenik je insistirao da nosi crvenu jer više nije devica. Žena, koja je koristila pseudonim Rajan za svog verenika, otkrila je da je ovaj zahtev izazvao razdor u njihovom odnosu. Par je bio veren 10 meseci, a pitanje boje venčanice se pojavilo samo nekoliko nedelja pre ceremonije.

Neobičan zahtev

Žena je bila zatečena kada je njen verenik izrazio uverenje da bi nošenje bele venčanice zavaravalo goste jer ona nije čista. Ovaj nekonvencionalni zahtev izazvao je niz svađa između para, pri čemu je žena ostala pri svom izboru bele venčanice.

Shutterstock

Uoči venčanja nastala drama zbog boje venčanice

Intervencija porodice

U iznenađujućem obrtu događaja, mladićeva majka se stavila na stranu žene, ističući apsurdnost zahteva i dovodeći u pitanje dvostruke standarde u vezi sa značajem se*sualne prošlosti osobe. Ova intervencija majke dodatno je eskalirala tenzije u vezi oko problema venčanice.

Shutterstock

Mlada je dobila podršku uoči venčanja

Reakcija javnosti

Nakon što je žena podelila svoju priču na Reditu, privukla je preko 1.400 komentara, pri čemu većina ljudi savetuje da razmotri venčanje. Mnogi korisnici Redita izrazili su zabrinutost zbog nesigurnosti i nezrelosti verenika, dovodeći u pitanje da li bi se ovakvo ponašanje manifestovalo i u drugim aspektima njihovog braka.


Žena se našla u razmišljanju o budućnosti svoje veze zbog ovog neočekivanog sukoba. Ogromna podrška od strane javnpsti ju je ohrabrila da ponovo razmotri svoju situaciju i razmoti da li želi da se uda za nekoga ko ima takve arhaične stavove o ženama i njihovom izboru odeće.


Priča ove žene služi kao podsetnik o važnosti otvorene komunikacije i međusobnog poštovanja u vezi. Takođe baca svetlo na očekivanja u vezi sa venčanjima, što na kraju dovodi do ponovnog razmatranja tradicionalnih normi i vrednosti. Kako se dan venčanja približavao, žena se suočila sa ključnom odlukom ne samo u vezi sa svojom venčanicom, već i sa budućnošću svoje veze.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Eto!

27.01.2024 15:24

Mrzim belo cvece za svadbe, aali kad je majka kolege rekla da se danas svako udaje u belom, misleci na buducu snaju koju je NJEN SIN licno droncao od 16. do 22. godine, za mladu sam kupila ogroman beli buket. Toliko.