Brak i veze

DEČKO JOJ U ZATVORU, DRUGI JOJ KUPUJU POKLONE: Zanosna plavuša šokirala otkrićem kako čeka svog dragog da odsluži kaznu

Želi da bude razmažena, čak i kada to nije od strane njenog partnera i tvrdi da njen momak "zatvorenik" mora da prihvati takav način života.

25.01.2024 22:01

DEČKO JOJ U ZATVORU, DRUGI JOJ KUPUJU POKLONE: Zanosna plavuša šokirala otkrićem kako čeka svog dragog da odsluži kaznu
Printscreen/https://www.youtube.com/@lovedontjudgeshow

Dok druge žene, čiji su partneri u zatvoru, sa velikom strepnjom i iščekivanjem očekuju njihovu slobodu i dolazak kući, jedna devojka ne gubi vreme. Naime, ona je otkrila u jednoj emisiji kako uprkos tome što je njen dečko u zatvoru, duže vreme, ona želi i dalje da bude razmažena, ali od drugih muškaraca, prenosi britanski Miror.

Devojka je otkrila kako njen momak Luk služi kaznu iza rešetaka, a da ona svoju situaciju vidi kao pobedu. Njeni sponzori su uglavnom oženjeni muškarci koji je zasipaju dizajnerskom robom i novcem. Pre nego je upoznala svog sadašnjeg partnera, Šafron se navikla na raskošan način života. Pošto nije želela da se odrekne tog svog života odlučila je da nastavi istim tempom sada kada je njen muškarac iza rešetaka.

Printscreen/Youtube/ Love Don't Judge

Šafron je navikla na luksuzan život zbog čega je odlučila da tako nastavi i nakon što je njen partner završio u zatvoru

 

Susret i vezu sa Lukom ona je opisala kao "ljubav na prvi pogled", a njega je upoznala u kazinu dok je radila u striptiz baru u klubu u Sohou u Londonu. Naravno, od dotadašnjeg posla je odustala kada je upoznala Luka koji ju je obezbeđiva u svakom smislu i kupovao joj skupe poklone. Međutim, sve se promenilo kada je on uhapšen. 

- Kada mi je Luk rekao da ide u zatvor bila sam zatečena. Osećalo se kao nešto ponižavajuće...na raju dana zatvori postoje zato jer ljudi rade pogrešne stvari- rekla je ona za Youtube emisiju "Ljubav ne sudi".

Budući da je želela da zadrži svoj otmeni način života i Lukovim odlaskom u zatvor ona je ponovo postala sponzoruša. Iako se sa tom njenom odlukom ne slažu druge žene zatvorenika, ona smatra da je udvostručila svoju odluku.

Za ovu poznatu emisiju ona je otkrila kako nije imala drugog izbora sem da se vrati na stari način života. 

- Navikla sam da se budim i ne razmišljam o novcu i da ne moram da brinem o njemu. Uvek sam zamišljala da ne brinem za svoju finansijsku sigurnost i želela sam da budem neka vrsta devojke koja je kod kuće ali okružena novcem i bogatstvom - ističe ona.

Između partnera naravno i dalje postoji kako ona kaže ljubav i oni komuniciraju putem pisama zbog čega se kako kaže oseća voljeno i bezbedno. Luku je prošlo godinu i po dana kazne,  a ostalo mu je isto toliko, odnosno nešto manje od toga. 

Šafron je otkrila kako je proredila posete svom dečku da ga ne bi viđala "emotivnog" dok prima u međuvremenu poklone drugih muškaraca. Ona je u emisiji otkrila kako je podigla par skupocenih patika koje je dobila od "šećernih tata" i kako prima samo finansijske transakcije te da jedva da razgovara sa tim muškarcima.

Starleta je priznala kako nije ni sa kim od njih bila intimna sem sa svojim partnerom Lukom. U svet i industriju striptiza upala je kao mlada a sa "šećernom bebom" upoznale su je druge devojke.

U dokumentarnoj emisiji je takođe otkrila kako više voli oženjene jer sa njima nema problema pošto oni kako kaže žele da zaštite svoju ženu i decu. Najskuplja stvar koju joj je darovao "šećerni tata" koštala je 1.145 dolara marke Luj Viton. Iako je svesna da se njen partner oseća loše zbog toga zna da Luk nije u mogućnosti da joj to pruži iz zatvora i to će ga čekati umotano sve kada dođe kući, te da ga o svim poklonima redovno obaveštava.

Ona obilazi prodavnice i pronalazi stvar koju želi da kupi što joj njeni sponzori omogućavaju slanjem novca. prijatelji ne vole njenu vezu sa Lukomte je savetuju da pronađe nekoga ko je voli međutim ona je zadovoljna tom vezom i čeka svog partnera na slobodi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)