Brak i veze

PRISTALA JE DA SE UDA ZA ZATVORENIKA I PRE NEGO ŠTO GA JE VIDELA: Mnogi je osuđuju, ali ona veruje da je on ljubav njenog života! (VIDEO)

Kejti planira da se zbog njega iz Velike Britanije preseli u Ameriku kad njen dragi izađe iz zatvora.

25.12.2023 22:00

PRISTALA JE DA SE UDA ZA ZATVORENIKA I PRE NEGO ŠTO GA JE VIDELA: Mnogi je osuđuju, ali ona veruje da je on ljubav njenog života! (VIDEO)
Tiktok-katiedanny12

Kejti je Tiktokerka koja se dopisuje sa muškarcima kako bi prekratila dosadu. Ona živi u Velikoj Britaniji i istražijući brojne sajtove na internetu naišla je na jedan potpuno drugačiji. U pitanju je bio sajt pod imenom: "Piši zatvorenicima”, koji je omogućavao dopisivanje sa muškarcima koji se nalaze iza rešetaka. bez obzira u kojoj državi živi.  

 

 

Iz radoznalosti Kejti započela dopisivanje sa zavorenikom. Kako je objasnila jedan od njenih prijatelja bio kraće vreme u zatvoru i objasnio joj je da je imao “beskonačno mnogo slobodnog vremena”, ali bez porodice i prijatelja. On je istakao da bi mu bilo neuporedivo lakše da sve to podnese da je imao bar nekoga sa kim bi se dopisivao.

Tiktokerka je smatrala da je to lep i human gest da pokuša da nekom zatvoreniku prekrati vreme i da mu skrati usamljenost. Dopisivanje je započela sa brojnim zatvorenicima ali je brzo napravila selekciju u zavisnosti od zločina zbog kojih su robijali. Na ovaj način je upoznala i počela da se dopisuje sa Denijem.

 

 

- Deni mi je delovao kao neko ko je prilično inteligentan i zanimljiv. Već sledećeg dana pisao mi je putem mejla, tako da smo pored dopisivanja ubrzo počeli da razgovaramo i telefonom. Naši razgovori su me bukvalno osvojili. On je bio na odsluženju kazne zbog oružane pljačke i u zatvoru u Americi. Ubrzo me je čak pitao da se udam za njega i istog trenutka sam pristala, iako ga nikada u životu nisam videla pre toga! Prvi put smo se sreli 2021. godine i tada sam znala da je on onaj pravi i ljubav mog života. Već tri godine se dopisujemo i posećujem ga kad god mogu. Malo je komplikovano budući da ja živim u Engleskoj, a on je u Americi. Trebalo bi da izađe iz zatvora naredne godine ili 2025. Budući da ne sme kao bivši zatvorenik da da putuje kod mene u Veliku Britaniju ja ću se preseliti kod njega u Ameriku - objasnila je ova žena, a o njoj je pisao i San.

 

@katiedanny12 Replying to @Nemo😇😇 Here we go 😅 Part 1 of how me and Danny met! 🫶🏻 Disclaimer - I am not advising anyone to do this, just telling my story, please dont use the website as a dating app, and please be careful if you choose to write to someone ❤️ #prison #prisontiktok #prisontok #prisonwife #writeaprisoner ♬ original sound - Katie & Danny

 

Komentari na Tik-toku su odmah usledili, a bili su podeljenog mišljenja.

- Uvek glasam za ljubav, ma kakva ona bila.

- Svakako si Denija učinila srećnim.

- Sve bih mogla da razumem, ali ne i ovo.

- Jesi li sigurna da sličan zločin neće ponoviti?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)