Zanimljivosti

NIKADA NIJE PLATILA OBROK U RESTORANU, A OVO JE NJEN TRIK: " Uspostavim kontakt očima sa muškarcima, diskretno ih dodirnem i sve je rešeno"(FOTO+VIDEO)

Sefron Mari je Tiktokerka koja ne može da se seti kada je poslednji put finansirala neki svoj izlazak.

23.12.2023 20:09

NIKADA NIJE PLATILA OBROK U RESTORANU, A OVO JE NJEN TRIK: " Uspostavim kontakt očima sa muškarcima, diskretno ih dodirnem i sve je rešeno"(FOTO+VIDEO)
Tiktok-saffronmariexx

Sefron Mari je nedavno na Tik-toku podelila neobičan trik kako da izbegne plaćanje računa kada izlazi, oslanjajući se na ono što naziva “privilegijom lepote”. Ona je na ovoj društvenoj mreži pratiocima otkrila svoj metod privlačenja pažnje muškaraca i dobijanja besplatnih večera od strane potpunih stranaca.

Po njenim rečima ova plavuša izraženih oblina na račun svog izgleda dobija poklone ili plaćene račune obroka gde god da sedne. Ona ima toliku količinu samopouzdanja da smatra da će bez problema dobiti plaćenu večeru, čak iako krene u tržni centar u prosečan restoran i to u trenerci.

Tiktok-saffronmariexx

Sefron Mari jede na tuđ račun pošto je lepa

- Privilegija lepote, tako da ne plaćam ništa u životu. Ulazim u obližnji tržni centar u trenerci, nije potrebno glamurozno oblačenje da bih privukla pažnju i dobila besplatan obrok. Sastajem se sa prijateljicom koja je malo atraktivnije obučena, malo se kikoćemo i privlačimo pažnju. Rekla sam drugarici da naruči koktele i šta god hoće za večeru, budući da je sigurno nećemo mi platiti - objašnjava ova dama na snimku, a o njoj je pisao i San.

Sefron navodi da je neophodno da se odabere “žrtva” koja će platiti ceo račun. 

- Moram da koristim sitne ženske trikove kako bih privukla njegovu pažnju. Tako se trudim da uspostavim kontakt očima, odlazim do tolaeta, namerno prolazim pored njegove stolice i navodno ga slučajno dodirnem. U daljem razgovoru sa prijateljicom glasno pričam, kako bi me čuo, o tome koliko cenim muškarce koji plaćaju devojkama račune. U isto vreme mu namigujem. Potom oldazim do toaleta, a po povrtaku imam šta i da vidim. Konobar mi donosi salvetu na kojoj piše: “Račun je plaćen. Dođi i upoznajmo se.” Naravno možete prići, zahvaliti se na večeri i upoznati se, a ponekad možete i potpuno da ih ga ignorišete, niko vas ne primorava ni na šta - objasnila je ova žena.

 

@saffronmariexx Every girl has pretty privilege its an attitude more than anything else😚 #grwm #storytime #fyp #fy #accent #essex #citygirls #striptok ♬ original sound - Saf✨

Reakcije na njen trik bile su podeljene među korisnicima. Dok su je neki pohvalili, drugi su je kritikovali zbog toga što ne troši sopstveni novac i optuživali je da iskorištava očajne muškarce.

- Bolje bi ti bilo da sama zarađuješ, nego da glumiš ludilo zarad jednog obroka.

- Pa nije baš sve u lepoti i harizmi, po tvojim rečima samo što nisi zaskočila tog čoveka!

- Ti i drugarica izgledate kao zabava za momačko veče, nije ni čudo što vas časte.

- Meni je to super fora, ako želiš da prištediš novac.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)