Telo

IMA SAMO 19 GODINA I VIŠE OD LITRE BOTOKSA, FILERA NA SEBI: Kada je otkrila ko joj plaća intervencije, svi su zanemeli (VIDEO)

Ališa Bel je Tiktokerka koja je zbog brojnih plastičnih operacija neprestano na meti kritika.

25.11.2023 22:00

IMA SAMO 19 GODINA I VIŠE OD LITRE BOTOKSA, FILERA NA SEBI: Kada je otkrila ko joj plaća intervencije, svi su zanemeli (VIDEO)
Tiktok-shalomjackieandtheuthers

Ališa Bel je Tiktokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati 165.000 ljudi. Ona je u početku želela da bude “otmena gospođica” i da istakne svoju prirodnu lepotu. Međutim, priznala je kako je postala veoma nesigurna zbog svog izgleda zbog čega je rešila da odustane od “otmenog” i pribegne plastičnom izgledu. Naime, njoj je tek 19 godina, a mnogi smatraju da je brojnim plastičnim operacijama upropastila sebe.

Ova devojka kaže da je u svoje lice ubrizgala 1.278 ml filera kako bi dobila što senzualniji izgled. Potom je na red došao i botoks, kao i lažne grudi. Ona navodno i dalje nije zadovoljna krajnjim ishodom, pa nastavlja sa plastičnim operacijama, a prvo što planira trenutno da  promeni su zubi.

@shalomjackieandtheuthers Like brev you bullied me before i got it done and you still gonna do it after bffr youre just broke and jel #fillercheck #plasticsurgery ♬ original sound

- Prvo sam stavila veštačke trepavice, za koje sam poželela da budu najdramatičnije. Onda sam poželela što senzualnije usne, možda ih još povećam. Tako je sve krenulo. Mnogi se pitaju kako u svojim godinama mogu sebi da priuštim brojne plastične operacije i ostale korekcije na licu i telu, ali to je zato što imam mukarca koji mi to finansira - odgovorila je Ališa, na česte prozivke na račun finansijera, a o tome je pisao i San.

Međutim, mnogi njeni pratioci su vremenom prestali da je veličaju, smatrajući da je ovog puta preterala što se korekcija tiče. Najveći broj njih smatra da je rezultat svega da ona nimalo ne izgleda kao devojka svojih godina, već minimum deceniju starije. Drugi su se pobunili protiv velikog broja estetskih korekcija u njenim godinama, dok su treći smatrali da se ovim totalno upropastila. 

Tiktokerka pak na komentare mržnje ne daje ni pet para.

- Mrzeli su me dok nisam imala nikakvih intervencija na licu i telu, zato što ih nemam, mrze me sada kada ih imam, a mrzeće me i ubuduće šta god da uradim. Tako da su mi mišljenja drugih ljudi totalno nebitna. Zavide mi jer su švorc i ljubomorni, tek sam počela sa intervencijama - odgovorila je ona.

Pojedini njeni snimci pregledani su milionima puta, a ovo su samo neki od najčešćih komentara.

- Bio sam ubeđen da imaš više od 28 godina, kad ono samo 19.

- Izgledaš starije minimum 10 godina.

- Preterala si u pogledu svega, grudi, usana…

- Ukoliko si htela da izgledaš plastično i izveštačeno, to si i dobila.

- Bar nemoj zube da radiš, čisto hira radi, da bi bila kao i svi ostali, setićeš se ovih reči kada ti bude 60.

- Ljubomorni su i zli, prelepa si draga!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)