Brak i veze

SUMNJALA JE DA JE DEČKO VARA, PA JE POVUKLA BIZARNI POTEZ: Ono šta je uradila sada smatra psihotičnim! (VIDEO)

Shvatila je da je napravila veliku grešku

24.02.2024 10:50

SUMNJALA JE DA JE DEČKO VARA, PA JE POVUKLA BIZARNI POTEZ: Ono šta je uradila sada smatra psihotičnim! (VIDEO)
Tiktok-alleymarie.b

Eli Mari je tiktokerka koja nije bila sigurna u vernost svog dečka, pa je smislila način kako da ga proveri. Nadajući se da će otkriti da li je jedne noći izašao iz kuće bez njenog znanja, postala je veoma kreativna. Iako sada shvata da je njen plan bio pomalo "psihotičan", drugi kažu da nije usamljena u svetu "uhođenja dečka". 

- Često pomislim na to kako sam otišla do njegove kuće usred noći i opipala motor njegovog kamiona, da vidim da li je bio upaljen, da znam da li je napuštao kuću ili ne - objasnila je ova devojka, a o njoj je pisao i San.

Sa smeškom na licu, zavitlala je rukom i navodno snažno udarila sebe u glavu, da pokaže koliko je bila zgrožena svojim ponašanjem.

- Moram da se urazumim - napisala je u opisu, shvatajući da je napravila veliku grešku.


Nakon što je jedna osoba komentarisala njenu odeću, otkrila je čak i da je "te noći nosila kamuflažnu odeću" da ne bi bila uhvaćena.

 


Snimak je samo na društvenoj mreži TikTok dobio blizu 800.000 sviđanja, a mnogi su podelili slična iskustva.

- Našla sam račun koji je bio previsok za ručak za jednu osobu. Pozvala sam kompaniju da dobijem kopiju računa rekavši da sam ga navodno izgubila. Ispostavilo se da je naručio dezert i čaj, zato je bilo skuplje.

- Moja baka je stavljala novčić na gume da vidi da li će spasti ako auto krene noću.

- Imala sam aplikaciju koja mi je saopštavala koliko kilometara je moj dečko udaljen. Tako bih se noću vozila dok se kilometraža ne bi smanjila, da znam u kom je baru. 

- Ovo me podseća zašto je biti singl mirno! 

- Ovde se dešava mnogo ludih priznanja - glassili su neki od komentara ispod viralnog snimka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)