Ispovesti

PRESELILA SE U KUĆU SVOG DEČKA DOK JE ON NA KOLEDŽU: Sad je trudna ali ne zna ko je otac njenog deteta jer je imala odnose i sa budućim svekrom! (FOTO)

Prevariti svog momka sa njegovim ocem je najgora stvar koju možete da uradite.

09.01.2024 22:00

PRESELILA SE U KUĆU SVOG DEČKA DOK JE ON NA KOLEDŽU: Sad je trudna ali ne zna ko je otac njenog deteta jer je imala odnose i sa budućim svekrom! (FOTO)
shutterstock.com

Prevara nikada nije najbolje rešenje čak ni kada ste usamljeni, a u to se uverila i jedna devojka.

- Moj dečko ima 29 godina, a ja 28 i zajedno smo već tri godine. Kada je otišao na koledž kako bi se obučavao za policajca dogovorili smo se da se preselim kod njega kako ne bih plaćala svoj stan. Problem je što on živi u kući sa roditeljima, ali imala sam zasebnu sobu, kuvala sam i pomagala u kupovini namirnica, ostale račune nisam plaćala što mi je odlično došlo. Još od ranije primetila sam da mi je budući svekar privlačan, ali smatrala sam da je to normalno jer je otac muškarca koga volim. Moja buduća svekrva je negovateljica i često danima, a ni noćima nije kod kuće - započinje svoju ispovest ova mlada žena, a o tome je pisao i San.

Foto: Shuttestock

Preselila se u kuću svog dečka dok je on na studijama van grada

Provođenje mnogo vremena bez dečka i svekrve, a sa zgodnim svekrom imalo je posledice.

- Jednom smo ostali do kasno i gledali smo zajedno film sa prilično se*sulanih scena. Bilo je veoma čudno gledati ga sa njim. Otišli smo na spavanje, ali priželjkivala sam da mi dođe u sobu. Čim sam čula korake u hodniku izašla sam iz sobe i stala pred njega. Bukvalno sam ga odvukla kod sebe u sobu i imali smo nezaboravan se*s. Ipak sutradan su se emocije slegle i bilo mi je veoma neprijatno, kao i njemu. Dogovorili smo se da nikome ne kažemo i da to više nikad ne ponovimo. Pretpostavljam da smo samo bili usamljeni. Međutim sada sam saznala da sam trudna i ne znam ko je otac deteta - požalila se ova devojka.

Shutterstock

Nije se nadala da će završiti sa budućim svekrom u krevetu

Komentari su ubrzo usledili.

- Pre nego što saopštite trudnoću svekru ili momku, sačekajte dok ne shvatite da li zaista želite to dete. Znate da možete da budete sigurni i uradite DNK test tek pošto se beba rodi.

- Budite spremni da ukoliko rodite tu bebu je odgajate sama.

- Teško da će se svekar koji je prevario ženu i spavao sa devojkom svoga sina ostaviti sve zbog vas, dok ne smem ni da pomislim kako bi reagovao vaš dečko, bilo da je njegovo dete ili nije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)